oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duzo fajnych tanich pierdolekKtóraś z dziewczyn, która mieszka w Niemczech pisała kiedyś o sklepie Tedi. Spoko ten sklep? Bo koło mojego domu właśnie otwierają
Jak ty ładnie wyglądasz zawsze [emoji7] a brzuszek rośnie rośnieTo my 35.0 tydz Zobacz załącznik 870569
Ale się zmieniłaś na buzi :* bardzo ładnie wyglądasz służy Ci końcówkaTo my 35.0 tydz Zobacz załącznik 870569
Dokładnie też tak myślę. 4.07 mam wizytę a później to już tylko czekać kiedy się zacznieDziękujemy [emoji847] aj no, niestety hah dokładnie tak! Więc jest na co czekać. Ja się śmieje i mówię do mojego Bartka, że teraz to już niewiadomo kiedy coś się zacznie, może nawet i za 2 tyg nagle będę siedzieć w łóżeczku leżeć i dostanę skurczy i jedziemy do szpitala [emoji28]
Ślicznie wyglądasz wcale po Tobie nie widac, że to końcówka ciążyTo my 35.0 tydz Zobacz załącznik 870569
Jak ty ładnie wyglądasz zawsze [emoji7] a brzuszek rośnie rośnie
Ale się zmieniłaś na buzi :* bardzo ładnie wyglądasz służy Ci końcówka
Dokładnie też tak myślę. 4.07 mam wizytę a później to już tylko czekać kiedy się zacznie
Ostatnio miałam nawet głupi sen, że mój był w pracy i sama pojechałam do szpitala bo mi wody odeszły a jemu napisałam wyjdź po pracy z psem na spacer i przyjedź na porodówke człowiek podświadomie myśli
Ślicznie wyglądasz wcale po Tobie nie widac, że to końcówka ciąży
Dzięki dziewczyny :* :*
Klaudia czy ja wiem czy sie zmieniłam, trochę tapety i człowiek inaczej wygląda