E
Ewka34
Gość
Ze cos sie szykuje.. :/Ja się nie wypowiem bo nie rodziłam. Ty masz już doświadczenie co ci przeczucie mówi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze cos sie szykuje.. :/Ja się nie wypowiem bo nie rodziłam. Ty masz już doświadczenie co ci przeczucie mówi?
Kochana moja jeszcze wstrzymać. Spokojnie. Mi wstrzymali przy regularnych skurczach i powiększającym się rozwarciu. Także spokojnie. Zaufaj lekarzom i na bieżąco ich o wszystkim informuj.Ze cos sie szykuje.. :/
Mialam ktg ,bo mowilam pielegniarce i byl jeden mega wielki skurcz zapisanytaki do 70... reszta 20-35 ,moze sie cos szykuje ? Co mowicie?
Szerokiej i spokojnej drogi do domku szkoda, ze wyjazdy zawsze tak szybko mijają. Tyle co my wróciliśmy, dzisiaj Wy wracacie a za chwilę porodówka nas będzie witać ha haMy już po obiadku, pożegnaliśmy się ze wszystkimi i w trasę. Mamy 425 km do domku także na 20:20 pokazuje, że byśmy byli, ale wiadomo z 2 przystanki to tak 21 będziemy
Nie nakręcaj się .. dadzą Ci na powstrzymanie coś na pewno . Bo jednak dopiero ledwo skończyłaś 34 tydzień. Oby mała poczekala jeszcze z tydzień / dwa..Ze cos sie szykuje.. :/
Dziewczynie też powstrzymywali była w 31 tyg od niedzieli do wtorku do 16 się udawało z później już nic nie działało mały pchal się na świat i nad ranem w środę się urodził więc natury nie da się oszukać jak będzie chciało dziecko wyjść tak na 100% to już nic zrobią dobrze ze małemu podali sterydy tylko 2 dni w inkubatorze leżał i mówili że jak narazie wszystko okNie nakręcaj się .. dadzą Ci na powstrzymanie coś na pewno . Bo jednak dopiero ledwo skończyłaś 34 tydzień. Oby mała poczekala jeszcze z tydzień / dwa..
Dzięki
Aha to fajnie daj znać co z holteremOgólnie spoko. Bo tych skoków po120-130 nie było dużo i przede wszystkim nie były długotrwałe. Najprawdopodobniej to przez moją anemie. Jutro mam mieć zakładanego holtera EKG. Ale do leków też nie bardzo się kwalifikuje bo mam niskie ciśnienie. A leki obniżające tętno też jeszcze dodatkowo obniżają ciśnienie.
Kardiolog tak na prawdę nie widzi nic niepokojącego. Holter jest po prostu już dla pewności tylko.
Szerokiej i spokojnej drogi do domku szkoda, ze wyjazdy zawsze tak szybko mijają. Tyle co my wróciliśmy, dzisiaj Wy wracacie a za chwilę porodówka nas będzie witać ha ha