reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mialam ktg ,bo mowilam pielegniarce i byl jeden mega wielki skurcz zapisanytaki do 70... reszta 20-35 ,moze sie cos szykuje ? Co mowicie?

Hmm, no takie co dochodzą do 60-80 skurcze to już te takie przed porodem, ale dobrze, że tylko jeden. Jeśli by się utrzymywało takich więcej to wtedy już będą działać lekarze na pewno

My już po obiadku, pożegnaliśmy się ze wszystkimi i w trasę. Mamy 425 km do domku także na 20:20 pokazuje, że byśmy byli, ale wiadomo z 2 przystanki to tak 21 będziemy ;)
Szerokiej i spokojnej drogi do domku :) szkoda, ze wyjazdy zawsze tak szybko mijają. Tyle co my wróciliśmy, dzisiaj Wy wracacie a za chwilę porodówka nas będzie witać ha ha

Nie nakręcaj się .. dadzą Ci na powstrzymanie coś na pewno . Bo jednak dopiero ledwo skończyłaś 34 tydzień. Oby mała poczekala jeszcze z tydzień / dwa..
Dziewczynie też powstrzymywali była w 31 tyg od niedzieli do wtorku do 16 się udawało z później już nic nie działało mały pchal się na świat i nad ranem w środę się urodził więc natury nie da się oszukać jak będzie chciało dziecko wyjść tak na 100% to już nic zrobią:( dobrze ze małemu podali sterydy tylko 2 dni w inkubatorze leżał i mówili że jak narazie wszystko ok :)

Ogólnie spoko. Bo tych skoków po120-130 nie było dużo i przede wszystkim nie były długotrwałe. Najprawdopodobniej to przez moją anemie. Jutro mam mieć zakładanego holtera EKG. Ale do leków też nie bardzo się kwalifikuje bo mam niskie ciśnienie. A leki obniżające tętno też jeszcze dodatkowo obniżają ciśnienie.
Kardiolog tak na prawdę nie widzi nic niepokojącego. Holter jest po prostu już dla pewności tylko.
Aha to fajnie daj znać co z holterem

Szerokiej i spokojnej drogi do domku :) szkoda, ze wyjazdy zawsze tak szybko mijają. Tyle co my wróciliśmy, dzisiaj Wy wracacie a za chwilę porodówka nas będzie witać ha ha

Dziękujemy [emoji847] aj no, niestety :( hah dokładnie tak! Więc jest na co czekać. Ja się śmieje i mówię do mojego Bartka, że teraz to już niewiadomo kiedy coś się zacznie, może nawet i za 2 tyg nagle będę siedzieć w łóżeczku leżeć i dostanę skurczy i jedziemy do szpitala [emoji28]

reklama
Któraś z dziewczyn, która mieszka w Niemczech pisała kiedyś o sklepie Tedi. Spoko ten sklep? Bo koło mojego domu właśnie otwierają :D

Do góry