madziula92
Fanka BB :)
Mojemu małemu chyba podobało się na koncercie Sławomira,bo jak teraz włączyłam i słucham to tak się rusza w brzuszku hihi już wiem czego będzie słuchał jak się urodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma kartę na którą może iść do lekarza nawet prywatnie za darmo. Ale w szpitalu mu nic nie zrobią przecież na zeba. Każe mu szukać w internecie gdzie tam może jechać na pogotowie dentystyczne. To jak facet, że wytrzyma do piątku. Mam się nie stresować i nie martwić i jeszcze pyta jak ja się czuję co robię.. choćby głowę mu urywało to będzie twardy .. nie wiem po co ..
Dziękuje. To już mu pisze. Pewnie i tak nie posłucha ale mam nadzieję, że pojedzie ..@klaudiaa975 w szpitalu mu dadza antybiotyk na ta opuchlizne, jesli ma zapuchnieta twarz i dziasla to zaden dentysta i tak nie dotknie zeba, najpierw musi zejsc opuchlizna i potem mozna leczyc. takze jesli dzis nie pracuje i ma czasto chyba szpital jest najlepszym wyjsciem.
Mialam dokladnie taka sama sytuacje, tez w niedziele kiedy wszystko jest zamkniete.
Dziewczyny czy któraś miała dopochwowo luteine i globulki na zapalenie pochwy też do środka??
Tez sie zdziwilam bo sniadania i kolacje dziwne.. ale obiad smaczny nie pije coliWow to takie szpitalne? To mega. I dają jeszcze jogurt i jabłko? Super
Smacznego
My właśnie na obiadku ostatnim na frytki rybkę surówka i oczywiście coca cola zimna, bo tutaj mam taka chcice na colę jak nigdy
Bardzo mi się podoba imię WiktoriaWiktoria
Mnie tezBardzo mi się podoba imię Wiktoria
Ładnie wygląda Smacznego