reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry :)
Ja jeszcze dziś zamówiłam biustonosz do karmienia i trzecią koszulę prawdopodobnie już do porodu :D
Zapowiada się kolejny nudny dzień bo mój ma 2 zmiany... jeszcze dziś oddajemy auto do mechanika także na razie stopuję z zakupami bo nie wiemy ile nas to szarpnie..ostatnio niby nic wielkiego a 470 zł poszło.

Dobrze ze moj maz jest mechanikiem i sam wszystko robi :)
Tzn nie pracuje w tym zawodowo tylko jak potrzeba i czasem komus w weekend :)

reklama
Słodkie pierogi = pierogi leniwe, chyba mam pomysł na jutro :p Albo racuchy, kutwa, nie chce mi się stać przy garach ostatnio, a ja tak kocham gotować :/ (kocham w sensie dosłownym, jeszcze jak widzę, że smakuje, to rosnę).

Jest cały nowy artykuł na temat HIV na stronie mamyginekolog, a tu wklejam screena dotyczącego ciąży :) Zobacz załącznik 866898
A to być może za tydzień mi da skierowanko na badanko, bo teraz to mam tylko na mocz, morfologię, sód i potas, a wizyta w następny czwartek. Się zobaczy się.

póki co, miłęgo popołudnia, trzeba ogarnąć real :p

Ostatnia edycja:
Słodkie pierogi = pierogi leniwe, chyba mam pomysł na jutro :p Albo racuchy, kutwa, nie chce mi się stać przy garach ostatnio, a ja tak kocham gotować :/ (kocham w sensie dosłownym, jeszcze jak widzę, że smakuje, to rosnę).

A to być może za tydzień mi da skierowanko na badanko, bo teraz to mam tylko na mocz, morfologię, sód i potas, a wizyta w czwartek. Się zobaczy się.

póki co, miłęgo popołudnia, trzeba ogarnąć real :p
Oooo leniwe dobre sa mmmm z tluszczykiem... :p albo kopytka bym sobie zjadla ze skwarkami ❤

reklama
Do góry