reklama
E
Ewka34
Gość
Hyhy ja nie lepie.. poszlam na latwizne i kazalam mojemu kupic a ze mamy taki sklep gdzie sa bardzo dobre,jak domowe, to mi kupilPiszecie o pierogach, kopytkach leniwych i mi się zachciało najlepiej pierogów z truskawkami mniam ale nie mam siły ani chęci stać i lepić tym bardziej, że tylko ja lubię, mąż i dzieci nie lubią.
Ja rano ok a teraz po zakupach masakra to samo spać mi się chce nic mi się robienie chce itp a tu na wizytę muszę się szykować a na dodatek w taką pogodę zawsze fiziuje mi cukierHej dziewczyny
U mnie tez dzis chlodniej,ale za to jestem strasznie senna.. no spalabym na stojaco dzis.. nie chce mi sie tylka ruszyc,nic zrobic,a pranie musze wstawic bo gatki mi sie koncza
Ciezko mi sie tez dzis oddycha..
Lustysia
Fanka BB :)
Dziś mam zamiar tylko owocami się zajadać, mam truskawki i czereśnieTo rzeczywiście bardzo dużo wczoraj miałaś ruchu. Mój brzuch to by już pękł z twardości przy takim wysiłku [emoji23] dzisiaj leż i pachnij!
O taaak! Pogoda i tak nie sprzyja, wiec można spokojnie odpoczywać. Muszę przyznać, ze dziś jest tak zimno, ze mi stopy w skarpetkach marzną ;o a co do obiadu to zrobilas mi smaka, ale mój nie lubi raczej szpinaku, musiałabym zrobic na słodko i na słono ale może to nawet nie głupi pomysł. Może tez jutro zrobięTo rzeczywiście miałaś dzień ciężki, ale najważniejsze, że dziś już to co lubimy najbardziej czyli leniuszkowanie hah
U mnie dziś na obiadek i jutro w planach naleśniki na słono tzn ze szpinakiem zrobionym ze śmietana trochę, do tego pokroje oliwki, ser feta i ser żółty i gotowe
Biedna, przy dwójce dzieciaczków tez można się namęczyć. Mnie dziś wszystko boli, nie chciało mi się wg wstawac coraz ciężej jest...To rzeczywiście miałaś szalony dzień ja pilnowałam bliźniaków i też byłam wykończona..aż w nocy mnie krzyże bardzo bolały u brzuch i nie mogłam spać
Sama się dziwie jak sobie o tym pomyśle, ze to wszystko działo się jednego dnia, zdecydowanie za dużo dla mnie w tym stanie a co do piżamek to ja lubie długie, ale wszystkie mam takie jak leginsy, unnych nie lubie właśnie ale jak jest mega goraco to tez w krótkich spieTo rzeczywiście zrobiłaś maraton niezły.
Ja po mniejszej części tego dnia opadlabym z sił a brzuch by pękł jak balon.. odpoczywaj
Ja też lubię piżamy ale z krótkimi spodenkami bo długie mi spadają w nocy muszę gdzieś znaleźć takie rurkowate żeby nie wisiały mi te nogawki jak dzwony
U nas w mieście komunikacja działa masakra, albo wszędzie tak daleko, już sama nie wiem, ale pewnie to i to. W innym mieście mieszkałam to jakos przyjemniej się jeździło, tutaj gdzieś jechac to tylko jeśli trzeba już naprawdę, bo męczarnia. Stoisz na przystanku jak ciolek i nie wiesz czy autobus wg sobie przyjedzie i za ile. W tym innym mieście wszędzie były tablice informacyjne i nie było takich sytuacji, zawsze wiedziałaś o której dokładnie będzie, albo ze coś się stało na drodze i nie bedzie wcale itd. Gdybym nie zaszła w ciąże to tez byśmy auto kupili drugie, bo bym musiała do pracy stad dojeżdżać, ale w tym wypadku stwierdziliśmy, ze to poki co nie potrzebny wydatek, bo i tak jestem w domu, a jak od czasu do czasu gdzies muszę pojechac to już z mężem, w skrajnych przypadkach ta nieszczęsna komunikacja.To miałaś wczoraj dzień pełen wrażeń Ja w poniedziałek jechałam do laboratorium autobusem bo mamy jedno auto w naprawie i po powrocie byłam zmęczona jak nie wiem co.
Fiorna
@Fiorna A co do mechanikow, tez dalismy auto,bo mezul nie mogl sobie akurat z tym poradzic bo duzo odkrecania bylo itd dosc skomplikowane a on tylko kanal ma w garazu,a tu podnosnik taki by sie przydal ale do rzeczy.. i zrabali nam klimatyzacje.. gdzies uderzyli czy cos i caly gaz od klimy wylecial.. klima ogolnie chodzi ale trzeba zaladowac gaz gdzie to koszt ponad 200zl.. :/
Tata mi mówił że gaz tak poszedł do góry że samo nabicie z 200 plus robocizna..nam ucieka gaz ale akurat tata załatwia na lewo gdzieś i nam dobija co jakiś czas bo akurat mamy inne rzeczy ważniejsze które najpierw trzeba zrobić w aucie plus wyprawka dla mnie i małego także koszty cały czas rosną.
A śpieszy nam się bo jedziemy w przyszłym tygodniu w piątek do teściów na 4 dni prawie 400 km więc auto musi być sprawne. Tak to jest samochód skarbonka bez dna
Piszecie tu o pierogach a ja to sobie mogę pomarzyć;( przez cukrzycę u mnie dziś ogorkowa i naleśniki dla rodzinki a ja o 13 swój obiadek:kasza pęczAK,pierś z grilla,kapusta kiszona Maślanka 1 szkl.i na deser brzoskwinia mmmmm ps.tylko brzoskwinia mi odpowiada Oki uciekam jeść i do gina mykam bo xnowu czeka mnie 3-4 godz wyrwane z dnia
Aaa zakupiłam torbę i się będę pakować popołudniu nie droga39.99 a fajna -taka kobieca
Aaa zakupiłam torbę i się będę pakować popołudniu nie droga39.99 a fajna -taka kobieca
No właśnie koło mnie nie ma w sklepie dobrych. Kiedyś kupiłam w biedronce, tescoo i w warzywniaku obok mnie i wszystkie smakowały jak ciapcieHyhy ja nie lepie.. poszlam na latwizne i kazalam mojemu kupic a ze mamy taki sklep gdzie sa bardzo dobre,jak domowe, to mi kupil
E
Ewka34
Gość
Ogolnie z mrozonych paczkowanych to te z nordisa sa jeszcze dobre.. nie kupuje w biedronkach i innych sklepach.. ja mam na wage takieNo właśnie koło mnie nie ma w sklepie dobrych. Kiedyś kupiłam w biedronce, tescoo i w warzywniaku obok mnie i wszystkie smakowały jak ciapcie
GorzkaPomarańcza
Wymaz z odbytu u poloznej?? Mam nadzieje, ze mi moj gin zrobi, bo tej poloznej od niego nie trawie i nie chciałabym, zeby mi przy dupce grzebala
reklama
E
Ewka34
Gość
No moj musi zobaczyc czy gdzies nie uszkodzili.. i wtedy ewentualnie dopelnic,ale tak jak mowisz to duzy koszt.. wiec narazie odpuszczamy bo i tak nigdzie nie jedziemyTata mi mówił że gaz tak poszedł do góry że samo nabicie z 200 plus robocizna..nam ucieka gaz ale akurat tata załatwia na lewo gdzieś i nam dobija co jakiś czas bo akurat mamy inne rzeczy ważniejsze które najpierw trzeba zrobić w aucie plus wyprawka dla mnie i małego także koszty cały czas rosną.
A śpieszy nam się bo jedziemy w przyszłym tygodniu w piątek do teściów na 4 dni prawie 400 km więc auto musi być sprawne. Tak to jest samochód skarbonka bez dna