Luiza.
Fanka BB :)
A kupiłam sobie koszulkę do karmienia, t-shirty dla mojego chłopa, lizaki dla dzieci i spodenki dla siebie, takie fajne, elastyczne. Widziałam jeszcze zajefajną tunikę na chłodniejsze dni, ale kurka różowe, no nie nałożę różowego mam alergię na ten kolor (u siebie, u innych mi nie przeszkadza). I jeszcze fajne sandałki-japonki, ale kurczę małe, chińskie 41 to jak nasze 40 albo nawet 39. Poza tym uciekłam stamtąd szybciej niż myślałam. W tym słońcu zrobiło mi się po prostu słabo. I faktycznie, przeciskanie się między tym całym tłumem, to jakaś masakra, pchają się, jedzą fryty z keczupem albo lody i grozi to ubrudzeniem kogoś innego. Ale najzabawniejsze jest marudzenie ludzi i targowanie się o spodenki, które kosztują 35 zł, albo o koszulkę za którą trzeba zapłacić niebagatelną kwotę 10 złociszyTez o literkach myslalam moze jak juz bede miala dodatki i posciel to sobie cos dopasuje
@Luiza. Kupilas cos ciekawego na Swiebodzkim? Ja bym nie wytrzymala chyba tego przeciskania sie miedzy ludzmi teraz a jednak nosze tylko jeden ciezarek a Ty az dwa podziwiam
Jeszcze byłam z przyjaciółką i jej facetem. Nie wiem czy to mój charakter taki jest rudny czy co? Ale im bliżej poznaję tego człowieka tym mniej go lubię, a zakupy z nimi teraz to jakieś nieporozumienie. Najgorsze jest to, że jej teraz nie powiem o swoich wątpliwościach, bo sama ją namawiałam na spotkanie z nim żeby jak najszybciej zapomniała o swoim partnerze (to był najbardziej toksyczny związek jaki miałam okazję poznać), który zginął w trakcje naszych wspólnych wakacji nad morzem...
Ichni czyli od mixa, to był na prawdę dobry krem Przy Jasiu przeszłam całą gamę kremów na odparzenia, bo mały po operacji miał bardzo kwaśne kupki i tak wybór padł na mixa oraz nivea baby s.o.s.. Mixę używałam przed nivea, bo krem miał bardzo lekką konsystencję i leciutko się go rozprowadzało, a to bardzo ważne było dla poranionej pupki małego. A potem ten nivea, profilaktycznie. Nawet chirurg się zdziwił, że tak ładnie dupka się Jankowi zagoiła. Teraz patrzyłam w rossmanie, ale go nie było, jak szukałam w necie, ze dwa tygodnie temu,też go nie było, teraz widzę, na jeden stronce jest.Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Luiza "ichni" to jakaś firma czy mówisz o tym o którym wspomniałam Mixa? U nas jest cała gama tych wyrobów. Od mleczek dla kobiet, kremów do wyrobów dla dzieci.
Ostatnia edycja: