Bajunia
Fanka BB :)
Mój też się uaktywnia wieczorem jak idę spać. W nocy jak się obudzę to też czasem fika ale ja udaje , że śpię i nie ruszam brzuszka wcale wtedy to zaraz zasypia ☺LO matko to moja zawsze bryka jak się położę do wyra ok 21:30 i dość długo dokazuje mam nadzieję że jej die to unormuje
Z córką w ogóle nie miałam nieprzespanych nocy typu że dziecko nie chce spać tylko gadać albo się bawić. Od początku jak mi się w nocy obudziła i zapłakała to tylko szybko zmiana pieluszki i cycuś. Pojadła i przy cycu zasypiała zawsze. Oby synuś był też taki grzeczny w nocy☺ Aha. Pieluszkę to przy lampce nocnej zmieniałam i od razu gasiłam żeby się mała od światła nie rozbudzała. Karmienie po ciemku.
Ja wczoraj kupiłam sandałki takie wkoło domu na szybko założyć ☺ chciałam bez klamerki, żeby nie martwić się gdzie posadzić tyłek żeby zapiąć ☺Muszę kupić jutro sandały na rzepy bo już przez brzuszek nie dam rady zapinać zapinek w tych co mam hahaha. Już stop nie widzę także wesoło.
O te
Ja też mam zazwyczaj niskie ciśnienie takie do 110/60-70. Puls w ciąży tej i poprzedniej mam podwyższony lekko do 80 paru, ale podobno to normalne. Jak jesteś niskociśnieniowcem to takie dochodzące do 130 to już trochę podwyższone. Trzeba odpoczywać więcej bo teraz te pogody nam nie będą służyć. Chociaż ja w te upały to mam bardzo niskie ciśnienieDziewczyny mirzylam sobie teraz cisnienie bo serducho mnie lupalo... i mam 125/85 czyli nie tragicznie,aczkolwiek jestem niskocisnieniowcem.. a puls 96
Mój mały w 25+5 ważył 980g. Dr powiedział że sporo jak na ten tydzień ale w normie. Podejrzewam, że wszystkie urodzimy dzieciaczki z wagą ponad 2,5kg. Jeśli o czasie. Na pewno będą też takie ponad 4 kg☺Moja 913g to ważyła w 25+3
Wielkoludek
Może to i dobrze, podobno od 2,5kg dzieci lepiej sobie radza..