reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny mirzylam sobie teraz cisnienie bo serducho mnie lupalo... i mam 125/85 czyli nie tragicznie,aczkolwiek jestem niskocisnieniowcem.. a puls 96 :szok:
To ja mam dziś to samo też jestem niskocisnieniowa i dziś 117/89 a puls 101 dlaczego nie wiem głową mi pęka chyba od zatok bo niby mam katar a nic nie schodzi tylko do gardła spływa walczylam z gardłem to od dzisiejszej nocy z kaszlem najlepsze ze jak chodzę jest ok a jak się kładę to masakra narazie pije 2 dzień mleko z czosnkiem i masłem a od dziś syrop z cebuli jak nie pomoże albo będzie gorzej to pójdę do lekarza....a ten puls to nie wiem czemu taki wysoki ani nie byłam zmęczona nic zero ???

To ja mam dziś to samo też jestem niskocisnieniowa i dziś 117/89 a puls 101 dlaczego nie wiem głową mi pęka chyba od zatok bo niby mam katar a nic nie schodzi tylko do gardła spływa walczylam z gardłem to od dzisiejszej nocy z kaszlem najlepsze ze jak chodzę jest ok a jak się kładę to masakra narazie pije 2 dzień mleko z czosnkiem i masłem a od dziś syrop z cebuli jak nie pomoże albo będzie gorzej to pójdę do lekarza....a ten puls to nie wiem czemu taki wysoki ani nie byłam zmęczona nic zero ???
Wydaje mi sie ze cos z pogoda wiesz.. stad ten puls.. mi przeszlo, ale nadal mam problem z oddechem..

reklama
co do magnezu właśnie wyczytałam, że jeśli zachodzi taka potrzeba to kobiety w ciąży mogą przyjmować do 450 mg magnezu dziennie ;) i właśnie piszą , że największe zapotrzebowanie jest w trzecim trymestrze ;)

Do góry