reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My jutro wieczorem idziemy na 4d, to bedzor 28 tydzien i 1 dzien wiec pewnie 1kg bedzie juz wazyc?:)
Troche sie stresuje bo wlasnie ten lekarz wykrył ta cyste w srodpiersiu u Malej. Ale dwa razy bylam już u mojego na wizycie i On twierdzi, ze tego już nie ma...ale zobaczymy jutro na lepszym sprzęcie:)

reklama
My jutro wieczorem idziemy na 4d, to bedzor 28 tydzien i 1 dzien wiec pewnie 1kg bedzie juz wazyc?:)
Troche sie stresuje bo wlasnie ten lekarz wykrył ta cyste w srodpiersiu u Malej. Ale dwa razy bylam już u mojego na wizycie i On twierdzi, ze tego już nie ma...ale zobaczymy jutro na lepszym sprzęcie:)

powodzenia na badaniu ;) ja prawdopodobnie pójdę w tą sobotę na 4d, i wtedy będzie u mnie też 28t1d :D myślę, że 1 kg powinno już dzieciątko ważyć :D trzeba być dobrej myśli ;)

Moja w 28+3 ważyła 1313 więc na pewno będzie u Was już kilogram :tak:
Daj koniecznie znać po wizycie czy wszystko wporzadku :) i nie zapomnij pochwalić się zdjęciem :)

Moja w 28+3 ważyła 1313 więc na pewno będzie u Was już kilogram :tak:
Daj koniecznie znać po wizycie czy wszystko wporzadku :) i nie zapomnij pochwalić się zdjęciem :)

To sporo ważyła :)
Moja 10 dni temu ważyła 800 gram wiec chyba bedzir mniejsza :)
No mamy dostać zdjęcia wiec mam nadzieje ze sie ladnie pokaze :)

To sporo ważyła :)
Moja 10 dni temu ważyła 800 gram wiec chyba bedzir mniejsza :)
No mamy dostać zdjęcia wiec mam nadzieje ze sie ladnie pokaze :)
Też tak sądzę, że duża będzie..
Patrzyłam teraz na wagę w poprzednich tygodniach i na tabelkę i za każdym razem 90centyl.. byle by nie dobiła do 4kg :D

reklama
Do góry