Ja też wizyta w środę ☺oczywiście jak zawsze mam mega stres -taka moja naturaJa też sobie ciśnienie zmierzyłam i mam 103/63 to trochę niższe niż mam zazwyczaj , i się odrazu zwazylam i od początku ciąży mam 5 kg do przodu , teraz już waga idzie dużo do góry niz na początku
teraz tylko czekam do srody na USG to trzecie , już nie moge się doczekać kiedy zobaczę dzidziusia ile już podrosła
chyba parę dziewczyn ma wizytę w środe
reklama
madziula92
Fanka BB :)
Ja też wizyta w środę ☺oczywiście jak zawsze mam mega stres -taka moja natura
hehe nie tylko Ty się stresujesz, ja przed każdą wizytą jestem zestresowana a jeszcze najgorsze jest u mnie to, że zazwyczaj są dość długie opóźnienia;/
Tak jak czytam wasze posty o wadze w 32 tyg to zastanawiam się dlaczego przy 2 ciąży lekarze na NFZ nie zwrócili uwagi na to że moja cora ważyła w 32 tyg 3200 g ???olali to totalnie a zapewne miałam cukrzycę skoro mała urodziła się 4600g teraz jestem ciekawa ile będzie ważyła dzidzia w środę będzie 30 tydz i 2 dzień mam nadzieję że wszystko będzie okPewnie cos kolo tego . Synek jakoś w 32.3 ważył 1800 g a urodził się 3340 a w środe bede mieć 31.3 tydzień
Ja mam to samo na 14 każe być a przyjmuje od 15 i każda po 30 min a jak jestem przed 14 to go nie ma zazwyczaj i już jest z 5 kobiet oszalec możnahehe nie tylko Ty się stresujesz, ja przed każdą wizytą jestem zestresowana a jeszcze najgorsze jest u mnie to, że zazwyczaj są dość długie opóźnienia;/
madziula92
Ja mam to samo na 14 każe być a przyjmuje od 15 i każda po 30 min a jak jestem przed 14 to go nie ma zazwyczaj i już jest z 5 kobiet oszalec można
no u mnie też różnie jest, i potem się tam siedzi i denerwuje ale mój Franio kopie, teraz się bardzo uaktywnił
G
gosc12
Gość
Tak jak czytam wasze posty o wadze w 32 tyg to zastanawiam się dlaczego przy 2 ciąży lekarze na NFZ nie zwrócili uwagi na to że moja cora ważyła w 32 tyg 3200 g ???olali to totalnie a zapewne miałam cukrzycę skoro mała urodziła się 4600g teraz jestem ciekawa ile będzie ważyła dzidzia w środę będzie 30 tydz i 2 dzień mam nadzieję że wszystko będzie ok
To bardzo dużo ważyła przy porodzie..
W ogóle się tym nie zainteresowali ?
Teraz już chodzisz prywatnie ? I miałam robione badanie glukozy ?
Moja w 26 i 2 d.1100g więc duże te nasze dzieciaczki byleby nie za duże przy porodzie bo wiem jak ciężko urodzić 4600gMoja 913g to ważyła w 25+3
Wielkoludek
Może to i dobrze, podobno od 2,5kg dzieci lepiej sobie radza..
G
gosc12
Gość
no u mnie też różnie jest, i potem się tam siedzi i denerwuje ale mój Franio kopie, teraz się bardzo uaktywnił
A moja znowu dzisiaj cały dzień jakaś ospała mam nadzieję , że jutro się pokręci trochę więcej
G
gosc12
Gość
A nie miałaś cesarki przy tak dużym dziecku ?Moja w 26 i 2 d.1100g więc duże te nasze dzieciaczki byleby nie za duże przy porodzie bo wiem jak ciężko urodzić 4600g
reklama
Biedroneczka10
Już kiedyś Wam pisałam że nie do końca te pomiary wagi niestety są miarodajne ale oby u Was się sprawdzało. Mnie bardzo to stresowało w pierwszej ciąży bo straszyli że córka za mała a urodziła sie normalnej wagi. Dlatego teraz jakoś bardzo na luzie do tego podchodze.