reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja też sobie ciśnienie zmierzyłam i mam 103/63 to trochę niższe niż mam zazwyczaj , i się odrazu zwazylam i od początku ciąży mam 5 kg do przodu , teraz już waga idzie dużo do góry niz na początku :)
teraz tylko czekam do srody na USG to trzecie , już nie moge się doczekać kiedy zobaczę dzidziusia ile już podrosła :)
chyba parę dziewczyn ma wizytę w środe :)
Ja też wizyta w środę ☺oczywiście jak zawsze mam mega stres -taka moja natura

reklama
Pewnie cos kolo tego . Synek jakoś w 32.3 ważył 1800 g :) a urodził się 3340 :)a w środe bede mieć 31.3 tydzień :)
Tak jak czytam wasze posty o wadze w 32 tyg to zastanawiam się dlaczego przy 2 ciąży lekarze na NFZ nie zwrócili uwagi na to że moja cora ważyła w 32 tyg 3200 g ???olali to totalnie a zapewne miałam cukrzycę skoro mała urodziła się 4600g teraz jestem ciekawa ile będzie ważyła dzidzia w środę będzie 30 tydz i 2 dzień mam nadzieję że wszystko będzie ok

hehe nie tylko Ty się stresujesz, ja przed każdą wizytą jestem zestresowana :D a jeszcze najgorsze jest u mnie to, że zazwyczaj są dość długie opóźnienia;/
Ja mam to samo na 14 każe być a przyjmuje od 15 i każda po 30 min a jak jestem przed 14 to go nie ma zazwyczaj i już jest z 5 kobiet oszalec można

Tak jak czytam wasze posty o wadze w 32 tyg to zastanawiam się dlaczego przy 2 ciąży lekarze na NFZ nie zwrócili uwagi na to że moja cora ważyła w 32 tyg 3200 g ???olali to totalnie a zapewne miałam cukrzycę skoro mała urodziła się 4600g teraz jestem ciekawa ile będzie ważyła dzidzia w środę będzie 30 tydz i 2 dzień mam nadzieję że wszystko będzie ok

To bardzo dużo ważyła przy porodzie..
W ogóle się tym nie zainteresowali ?:o
Teraz już chodzisz prywatnie ? I miałam robione badanie glukozy ?

reklama
Już kiedyś Wam pisałam że nie do końca te pomiary wagi niestety są miarodajne ale oby u Was się sprawdzało. Mnie bardzo to stresowało w pierwszej ciąży bo straszyli że córka za mała a urodziła sie normalnej wagi. Dlatego teraz jakoś bardzo na luzie do tego podchodze.

Do góry