reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

czy miewacie skurcze łydek dziewczyny? W zeszłym tygodniu obudziłam się raz dosłownie z krzykiem, tak mnie nagle zabolał skurcz, a uwierzcie że mam wysoki próg bólu. Dziś z kolei obudziłam się moment przed skurczem prawej łydki i opanowałam gębę ale też bolało jak nie powiem co...

@elisse - heeeej! Milion lat Cię tu nie widziałam ;) jak się masz?
Ja mam a może raczej odpukac miałam takie skurcze łydek bardzo bolesne i tylko w nocy. Zwiększyłam ilość magnezu biorę magneb6 3×2 i narazie jest ok:)

reklama
czy miewacie skurcze łydek dziewczyny? W zeszłym tygodniu obudziłam się raz dosłownie z krzykiem, tak mnie nagle zabolał skurcz, a uwierzcie że mam wysoki próg bólu. Dziś z kolei obudziłam się moment przed skurczem prawej łydki i opanowałam gębę ale też bolało jak nie powiem co...

Tak ostatnio się zaczęły bo odstawiłam magnez :/
Znów zaczynam łykać i mam nadzieję że mi skurcze minął.

Mi sie zdarza, pewnie lekarz mi magnez przepisze. Po takich nocnych akcjach lydka boli caly dzien :/

Ja nie mam na szczęście[emoji5] zwiększ sobie dawkę magnezu, jeśli bierzesz[emoji4]

Ja magnezu nie biorę od miesiąca, ciągle zapominam go kupić. Z witaminami to samo... DOZ muszę odwiedzić.

reklama
Do góry