Ja mam taki nieusztywniany dostałam go od koleżanki ale nie sądzę żebym używała. Przy chłopakach miałam ale wolałam zawijać ciasno w pieluchę tetrową i cieniutki kocyk jak było chłodniejdziewczyny mam pytanie odnośnie rożka niemowlęcego? kupujecie taki usztywniany czy mięciutki z czystej bawełny? który lepszy?
reklama
G
gosc12
Gość
Pewnie , że taki też Ci wystarczymam od siostry dwa rożki po bliźniakach i są miękkie ale jak mam dwa to nie będę wydziwiać bo ten rożek tylko na początek będzie potrzebny
Maljan
Fanka BB :)
Podpinam się do pytania. Bo nie wiem właśnie też czy kupować rożek a jak tak to jakidziewczyny mam pytanie odnośnie rożka niemowlęcego? kupujecie taki usztywniany czy mięciutki z czystej bawełny? który lepszy?
A próbowałaś napić się odrobiny mleka na zgagę pomagO jak mnie zgaga męczy.. pojadłam dzisiaj truskawek i czuję , że to po nich. W sobotę jak obrobiłam całe sitko czereśni to nic mi nie było..
Tez mam druga ciaze i tez dziewczynke druga bede miec [/różnicg
A jak ròżnica wieku bo u mnie aż 9 lat
Ja bym żadnych nie używała bała bym sie że moga zaszkodziłoDziewczyny mozg mi zaczął pracować i się tak zastanawiam ze jak wypiore ciuszki to żeby zapach się trzymał i były pachnące i świeże do sierpnia mogę wrzucić zapach do szafy ? Taki w saszetkach ?
Ja jestem pod wielkim wrażeniem že wy już tak przygotowane ja ani nie jestem pewna w którym szpitalu będę rodzić ani nie kupiłam jeszcze kosmetyków dla dzidziusia co prawda kupiłam już wòzek i mam wyprane i poprawiane ubranka ale masa rzeczy jeszcze przed mną
GorzkaPomarańcza
Ja na razie zamowilam usztywniany i mysle czy zamiast drugiego rozka nie wziac jakiegos otulacza. Sierpien, moze byc za goraco na rozek ...dziewczyny mam pytanie odnośnie rożka niemowlęcego? kupujecie taki usztywniany czy mięciutki z czystej bawełny? który lepszy?
G
gosc12
Gość
Usztywniany będzie ci nie wygodnie to wyciągniesz z kieszonki to usztywnienie i będziesz miała miękki. Więc 2w1Podpinam się do pytania. Bo nie wiem właśnie też czy kupować rożek a jak tak to jaki
G
gosc12
Gość
A na kiedy masz termin?A próbowałaś napić się odrobiny mleka na zgagę pomag
E
Ewka34
Gość
14 lat roznicyA próbowałaś napić się odrobiny mleka na zgagę pomag
reklama
Biedroneczka10
Szczawiowa ostatni raz w podstawówce jadlam , zbieraliśmy szczaw na polach. Nawet nie wiedziałam że jest szczaw w słoiczku. Muszę wyprobowac.Mniam ja uwielbiam szczawiowa, robiłam w weekend, ale tylko dla siebie, bo mój mąż nie lubi kwaśnych zup...
Dzisiaj zaczynam 29 tc jutro mnie czeka wizytą kontrolna u endokrynologa ale tsh 0,831 także idealnie. Pewnie zachowa mi dawkę 125 i każe przyjść za 6 tygodni.
Posmarowałam afte na noc ale nic lepiej nie jest, zaraz zaparze sobie szałwię i będę robiła płukankę może będzie lepiej.