reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

dziewczyny mam pytanie odnośnie rożka niemowlęcego? :D kupujecie taki usztywniany czy mięciutki z czystej bawełny? który lepszy? :D
Ja mam taki nieusztywniany dostałam go od koleżanki ale nie sądzę żebym używała. Przy chłopakach miałam ale wolałam zawijać ciasno w pieluchę tetrową i cieniutki kocyk jak było chłodniej

reklama
O jak mnie zgaga męczy.. pojadłam dzisiaj truskawek i czuję , że to po nich. W sobotę jak obrobiłam całe sitko czereśni to nic mi nie było..
A próbowałaś napić się odrobiny mleka na zgagę pomag

Tez mam druga ciaze i tez dziewczynke druga bede miec ;)[/różnicg
A jak ròżnica wieku bo u mnie aż 9 lat
Dziewczyny mozg mi zaczął pracować :) i się tak zastanawiam ze jak wypiore ciuszki to żeby zapach się trzymał i były pachnące i świeże do sierpnia mogę wrzucić zapach do szafy ? Taki w saszetkach ?
Ja bym żadnych nie używała bała bym sie że moga zaszkodziło
Ja jestem pod wielkim wrażeniem že wy już tak przygotowane ja ani nie jestem pewna w którym szpitalu będę rodzić ani nie kupiłam jeszcze kosmetyków dla dzidziusia co prawda kupiłam już wòzek i mam wyprane i poprawiane ubranka ale masa rzeczy jeszcze przed mną

Mniam ja uwielbiam szczawiowa, robiłam w weekend, ale tylko dla siebie, bo mój mąż nie lubi kwaśnych zup...

reklama
Mniam ja uwielbiam szczawiowa, robiłam w weekend, ale tylko dla siebie, bo mój mąż nie lubi kwaśnych zup...
Szczawiowa ostatni raz w podstawówce jadlam , zbieraliśmy szczaw na polach. Nawet nie wiedziałam że jest szczaw w słoiczku. Muszę wyprobowac.

Dzisiaj zaczynam 29 tc:) jutro mnie czeka wizytą kontrolna u endokrynologa ale tsh 0,831 także idealnie. Pewnie zachowa mi dawkę 125 i każe przyjść za 6 tygodni.

Posmarowałam afte na noc ale nic lepiej nie jest, zaraz zaparze sobie szałwię i będę robiła płukankę może będzie lepiej.

Do góry