reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

dziewczyny mam pytanie odnośnie rożka niemowlęcego? :D kupujecie taki usztywniany czy mięciutki z czystej bawełny? który lepszy? :D
Ja mam taki nieusztywniany dostałam go od koleżanki ale nie sądzę żebym używała. Przy chłopakach miałam ale wolałam zawijać ciasno w pieluchę tetrową i cieniutki kocyk jak było chłodniej

reklama
O jak mnie zgaga męczy.. pojadłam dzisiaj truskawek i czuję , że to po nich. W sobotę jak obrobiłam całe sitko czereśni to nic mi nie było..
A próbowałaś napić się odrobiny mleka na zgagę pomag

Tez mam druga ciaze i tez dziewczynke druga bede miec ;)[/różnicg
A jak ròżnica wieku bo u mnie aż 9 lat
Dziewczyny mozg mi zaczął pracować :) i się tak zastanawiam ze jak wypiore ciuszki to żeby zapach się trzymał i były pachnące i świeże do sierpnia mogę wrzucić zapach do szafy ? Taki w saszetkach ?
Ja bym żadnych nie używała bała bym sie że moga zaszkodziło
Ja jestem pod wielkim wrażeniem že wy już tak przygotowane ja ani nie jestem pewna w którym szpitalu będę rodzić ani nie kupiłam jeszcze kosmetyków dla dzidziusia co prawda kupiłam już wòzek i mam wyprane i poprawiane ubranka ale masa rzeczy jeszcze przed mną

Mniam ja uwielbiam szczawiowa, robiłam w weekend, ale tylko dla siebie, bo mój mąż nie lubi kwaśnych zup...

reklama
Mniam ja uwielbiam szczawiowa, robiłam w weekend, ale tylko dla siebie, bo mój mąż nie lubi kwaśnych zup...
Szczawiowa ostatni raz w podstawówce jadlam , zbieraliśmy szczaw na polach. Nawet nie wiedziałam że jest szczaw w słoiczku. Muszę wyprobowac.

Dzisiaj zaczynam 29 tc:) jutro mnie czeka wizytą kontrolna u endokrynologa ale tsh 0,831 także idealnie. Pewnie zachowa mi dawkę 125 i każe przyjść za 6 tygodni.

Posmarowałam afte na noc ale nic lepiej nie jest, zaraz zaparze sobie szałwię i będę robiła płukankę może będzie lepiej.

Do góry