oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Ten magneb6 chyba najlepszy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja łykam asmag takie miałam zalecenia ze szpitala i w ciąży z synem i teraz z małąTen magneb6 chyba najlepszy ?
czy miewacie skurcze łydek dziewczyny? W zeszłym tygodniu obudziłam się raz dosłownie z krzykiem, tak mnie nagle zabolał skurcz, a uwierzcie że mam wysoki próg bólu. Dziś z kolei obudziłam się moment przed skurczem prawej łydki i opanowałam gębę ale też bolało jak nie powiem co...
@elisse - heeeej! Milion lat Cię tu nie widziałam jak się masz?
Mi od 3 miesiąca lekarka kazała brać, pomimo że nic się nie działo. Mówiła że po prostu w ciąży jest większe zapotrzebowanie na magnez i tyleA jak nic się nie dzieje z brzuchem czy z innymi skurczami nóg itp to magnez lepiej brać tak zapobiegawczo czy lepiej nie ?
Ja biorę magne b6. 3x1 i jest ok[emoji5]Ten magneb6 chyba najlepszy ?
Skurcze są po całej powierzchni macicy. Jeśli czujesz raz z jednej , raz z drugiej to Ci się dzidzia rozpycha i przekręcaNie wiem czy w moim brzuchu dzidzia się od wczoraj tak mocno rozciąga czy to jakieś skurcze..czuję takie napięcie raz z jednego boku raz z drugiego pusalyscie ze nie może być tych skurczów przepowiadajacych za dużo chyba pojadę dziś do lekarza..
czy miewacie skurcze łydek dziewczyny? W zeszłym tygodniu obudziłam się raz dosłownie z krzykiem, tak mnie nagle zabolał skurcz, a uwierzcie że mam wysoki próg bólu. Dziś z kolei obudziłam się moment przed skurczem prawej łydki i opanowałam gębę ale też bolało jak nie powiem co...
@elisse - heeeej! Milion lat Cię tu nie widziałam jak się masz?
Ale macie rożki minky czy nie? Bo te minky to chyba za grube na lato co nie?Ja dostałam jeden taki usztywniany, ale wyciągnęłam z niego te wkład[emoji4]