zanka200389
Fanka BB :)
Dzięki kochana na pewno się skontaktuje i zobaczymy co powieTo w Rakoniewicach jest ten optometrystapodam ci jego strone,naprawde polecam goscia
Link do: Strona główna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki kochana na pewno się skontaktuje i zobaczymy co powieTo w Rakoniewicach jest ten optometrystapodam ci jego strone,naprawde polecam goscia
Link do: Strona główna
Nie ma sprawyDzięki kochana na pewno się skontaktuje i zobaczymy co powie
Ja też mam okulary i w ciąży wzrok mi się pogorszył... ale czytałam kiedyś że tak może być, a po ciąży powinien wrócić do wcześniejszego stanuTez mam wade i nosze okularysa dni kiedy widze slabiej..
DokladnieJa też mam okulary i w ciąży wzrok mi się pogorszył... ale czytałam kiedyś że tak może być, a po ciąży powinien wrócić do wcześniejszego stanu
Jest szansa, że nie oślepnę[emoji16] serio tak jest, że po ciąży może wrócić do wcześniejszego stanu?[emoji4]Ja też mam okulary i w ciąży wzrok mi się pogorszył... ale czytałam kiedyś że tak może być, a po ciąży powinien wrócić do wcześniejszego stanu
Jesli ci sie w ciazy pogorszyJest szansa, że nie oślepnę[emoji16] serio tak jest, że po ciąży może wrócić do wcześniejszego stanu?[emoji4]
Taka lista najlepszaPrenatalne robi inny lekarz taki z certyfikatem i jestem umówiona na 4 czerwca ale poproszę mojego lekarza żeby zerknął on jest raczej w porządku więc pewnie zrobizapytam też o tą moja wagę bo mnie niepokoi czy mały dobrze rosnie. Zrobiłam całą listę pytań
)
Wyglada superZobacz załącznik 857302 Zobacz załącznik 857300 Ja się pochwale moim dzisiejszym zakupem - łóżeczko z materacem z pianki poliestrowej + dwa komplety pościeli, prześcieradełka i ochraniaczy za 150zl, myśle ze było warto, pościele pójdą do dziadków bo mamy zamówione swoje wymarzoneale sam materac 200zl kosztuje + nowe łóżeczko tej seri 350zl. Jestem zadowolona idealnie komponuje się z meblami
SuperZobacz załącznik 857302 Zobacz załącznik 857300 Ja się pochwale moim dzisiejszym zakupem - łóżeczko z materacem z pianki poliestrowej + dwa komplety pościeli, prześcieradełka i ochraniaczy za 150zl, myśle ze było warto, pościele pójdą do dziadków bo mamy zamówione swoje wymarzoneale sam materac 200zl kosztuje + nowe łóżeczko tej seri 350zl. Jestem zadowolona idealnie komponuje się z meblami