reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzięki kochana na pewno się skontaktuje i zobaczymy co powie
Nie ma sprawy ;) jesli tylko moge w czyms pomoc to pomoge ;) a gosc ma 35 lat(rocznik 83), po studiach i co rusz robi kursy, jest mily bardzo i czasem mozesz siedziec u niego dluzej bo badania robi naprawde precyzyjnie ;) a z Poznania do Rakoniewic nie jest daleko.. my tez dojezdzalismy do niego ;) ma duzo klientow z Poznania ;)

Ja też mam okulary i w ciąży wzrok mi się pogorszył... ale czytałam kiedyś że tak może być, a po ciąży powinien wrócić do wcześniejszego stanu
Jest szansa, że nie oślepnę[emoji16] serio tak jest, że po ciąży może wrócić do wcześniejszego stanu?[emoji4]

Prenatalne robi inny lekarz taki z certyfikatem i jestem umówiona na 4 czerwca ale poproszę mojego lekarza żeby zerknął on jest raczej w porządku więc pewnie zrobi:) zapytam też o tą moja wagę bo mnie niepokoi czy mały dobrze rosnie. Zrobiłam całą listę pytań:))
Taka lista najlepsza :) bo zazwyczaj ma się sporo pytań a siada się u lekarza i totalna pustka :D a twoja waga nie ma nic do wagi małego :) np. Nasza @oliwiapatrycja mało tyje na miesiąc a córeczka przybiera prawidłowo i to tylko jeden przykład (sorki, Oliwia :* pierwsza wpadłaś mi do głowy chudzinko) :)

0D710442-8D02-400C-AED4-F9CAA074B39E.jpeg 528011EB-6BCB-4EC5-A535-802935CBB7F3.jpeg Ja się pochwale moim dzisiejszym zakupem - łóżeczko z materacem z pianki poliestrowej + dwa komplety pościeli, prześcieradełka i ochraniaczy za 150zl, myśle ze było warto, pościele pójdą do dziadków bo mamy zamówione swoje wymarzone :D ale sam materac 200zl kosztuje + nowe łóżeczko tej seri 350zl. Jestem zadowolona idealnie komponuje się z meblami

Załączniki

• 528011EB-6BCB-4EC5-A535-802935CBB7F3.jpeg
    528011EB-6BCB-4EC5-A535-802935CBB7F3.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 107
  • 0D710442-8D02-400C-AED4-F9CAA074B39E.jpeg
    0D710442-8D02-400C-AED4-F9CAA074B39E.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 106
Zobacz załącznik 857302 Zobacz załącznik 857300 Ja się pochwale moim dzisiejszym zakupem - łóżeczko z materacem z pianki poliestrowej + dwa komplety pościeli, prześcieradełka i ochraniaczy za 150zl, myśle ze było warto, pościele pójdą do dziadków bo mamy zamówione swoje wymarzone :D ale sam materac 200zl kosztuje + nowe łóżeczko tej seri 350zl. Jestem zadowolona idealnie komponuje się z meblami
Wyglada super :tak:

reklama
Zobacz załącznik 857302 Zobacz załącznik 857300 Ja się pochwale moim dzisiejszym zakupem - łóżeczko z materacem z pianki poliestrowej + dwa komplety pościeli, prześcieradełka i ochraniaczy za 150zl, myśle ze było warto, pościele pójdą do dziadków bo mamy zamówione swoje wymarzone :D ale sam materac 200zl kosztuje + nowe łóżeczko tej seri 350zl. Jestem zadowolona idealnie komponuje się z meblami
Super ❤️ bardzo ładne :):)
my za dwa tygodnie skręcamy łóżeczko jak będzie Kamil :)
Materac włożymy ale myślę , czy pościel i baldachim też układać już ? Czy tylko nie potrzebnie się zakurzy wszystko ? Lepiej przed samym terminem ? :)

Do góry