reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tez sie zastanawiam nad rozmowa z ginem o okuliscie, bo noszę okulary i od dluzszego czasu wada stała w miejscu a w trakcie ciazy mam wrazenie ze strasznie mi sie pogorszyło. Jak oglądam film na laptopie lub w tv to calkiem mi sie napisy rozmywaja, jadac autem nie widze nazw ulic na znakach. Jeszcze wczoraj czytalam o objawach stanu przedrzucawkowego :/

Lepiej zgłosić i to sprawdzić dla Twojego dobra :) ja bym na Twoim miejscu na najbliższej wizycie to zgłosiła

reklama
No wiem wiem :) tak tylko mówię, ze ogólnie muszę skontrolować co tam z oczami, bo szczerze to sobie zaniedbałam ten rejon i na pewno już z -2 będzie i teraz jak już wydam z 600 zł na okulary to będę na bank nosiła, choćby się waliło i grzmilo, bo później z wiekiem to już coraz gorzej będzie jeśli oleje to..
Do okularow idzie sie przyzwyczaic..ja tez nie nosilam kilkanascie lat temu tzn nosilam sporadycznie.. a teraz praktycznie po wstaniu z lozka zakladam bo kiepsko widze :p

Tez mam astygmatyzm ;) nosze okulary ale mam dobrze dobrane bo nie krecilo mi sie w glowie ;) moze mialas zle dobierane i stad te objawy? Moj maz tez ma astygmatyzm i gosciu zle mu dobral,mial podobnie jak ty..

Pierwsze słyszę. Ja na astygmatyzm normalnie nosiłam okulary i widziałam lepiej, bez okularów tez widzę super, ale jednak jak założę okulary dobrane do mojej wady to jest wyraźniejsze wszystko :)

Tez mam astygmatyzm ;) nosze okulary ale mam dobrze dobrane bo nie krecilo mi sie w glowie ;) moze mialas zle dobierane i stad te objawy? Moj maz tez ma astygmatyzm i gosciu zle mu dobral,mial podobnie jak ty..
Dobierane miałam godzinę chyba i teraz jakieś dwa lata temu też i nie ma szkieł dla mnie tak okulistka powiedziała

Pierwsze słyszę. Ja na astygmatyzm normalnie nosiłam okulary i widziałam lepiej, bez okularów tez widzę super, ale jednak jak założę okulary dobrane do mojej wady to jest wyraźniejsze wszystko :)
No ja tez dobrze widze bo mam dobrze dobrane ;) a mojemu spierdzielili i zawyzyli czy zanizyli astygmatyzm i pierdzielilo mu sie w glowie.. a on ma duza wade wzroku

Dobierane miałam godzinę chyba i teraz jakieś dwa lata temu też i nie ma szkieł dla mnie tak okulistka powiedziała
Dziwne.. polecilabym ci optometryka dobrego ale to w moim regionie.. ogol ie optyk jest od wzroku i wad wzroku.. optometrysta od okularow itd poszukaj optometrysty ;) serio.. tu akurat jestem pewna tego co mowie ;)

Do okularow idzie sie przyzwyczaic..ja tez nie nosilam kilkanascie lat temu tzn nosilam sporadycznie.. a teraz praktycznie po wstaniu z lozka zakladam bo kiepsko widze :p

Jasne, ja teraz odkąd jestem w ciąży to jestem zdania, ze skoro tak dużo zmian w życiu nadeszło to i do okularów się przyzwyczaję migiem :) żeby lepiej widzieć moja słodką dzidzie haha

reklama
Do góry