reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziwne.. polecilabym ci optometryka dobrego ale to w moim regionie.. ogol ie optyk jest od wzroku i wad wzroku.. optometrysta od okularow itd poszukaj optometrysty ;) serio.. tu akurat jestem pewna tego co mowie ;)
Dobrze ze mówisz bo pierwsze słyszę. Po porodzie ogarnę. Choć nie powiem bo widzę bez okularów świetnie. Nawet jak dobierala mi szkła to tych dużych liter nie przeczytałam i za każdym razem to samo wiec myślałam że okulista wie co robi i mówiła ze tylko korekta laserowa

reklama
Na astygmatyzm nie ma okularów tylko zabieg laserowy. Ja przeszłam okulary po soczewki po ćwiczenia i nic. Nie noszę nic bo nic nie pomaga a widzę w okularach jak i bez i tylko głową mnie bolała i nabawiłam się trików nerwowych [emoji23][emoji23]
Nawet nie wiedziałam że astygmatyzm można operować ale chyba i tak bym się bała za bardzo operacji oka

Grubo ,dlatego jestesmy tak uczuleni jesli chodzi o wzrok i szukalismy caly czas dobrego optometrysty i znalezlismy ;) a optometrysta mu powiedzial ze laser to ostatecznosc ,nawet przy takiej wadzie jaka on ma ;)
Ja szkła miałam dobrze dobrane ale nie lubię okularów na uszach i nosie dlatego ich nie noszę. Może muszę jakieś inne oprawki czy co sama nie wiem. Ale teraz to by się przydało na nowo badanie wzroku i dobór okularów. Ale to już pewnie po porodzie albo nawet przed powrotem do pracy - do końca 2019 zdążę hehe. Ale to abstrakcyjnie brzmi ta data powrotu do pracy.

Grubo ,dlatego jestesmy tak uczuleni jesli chodzi o wzrok i szukalismy caly czas dobrego optometrysty i znalezlismy ;) a optometrysta mu powiedzial ze laser to ostatecznosc ,nawet przy takiej wadzie jaka on ma ;)
Ja szkła miałam dobrze dobrane ale nie lubię okularów na uszach i nosie dlatego ich nie noszę. Może muszę jakieś inne oprawki czy co sama nie wiem. Ale teraz to by się przydało na nowo badanie wzroku i dobór okularów. Ale to już pewnie po porodzie albo nawet przed powrotem do pracy - do końca 2019 zdążę hehe. Ale to abstrakcyjnie brzmi ta data powrotu do pracy. Ciekawe czy będę jeszcze cokolwiek pamiętać i jak wiele się zmieni...

reklama
Do góry