Anulaa88
Fanka BB :)
Też mi "smakowało"[emoji16][emoji23]Wypiłam eliksir glukozy, całkiem smaczne było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mi "smakowało"[emoji16][emoji23]Wypiłam eliksir glukozy, całkiem smaczne było
U nas jest to samo [emoji23] nawet jak męża nie ma to synciu się przytarabani [emoji23]Jak mąż w delegacji to ja sama w łóżku i tak nie jestem
Zobacz załącznik 857085
Ja wg takiego czegos mam nadwage w ciazyDziewczyny zaczęłam się regularnie ważyć z aplikacją moja ciąża która twierdzi że mam niedowagę. Ważę dzisiaj 67.6 kg a 10 dni temu ważyłam 66.8 kg. Wydaje mi się że to całkiem niezły przyrost wagi, jak uważacie? Zaczynałam od 60kg.
Wydaje mi się że oprócz brzuszka nie przytyłam za bardzo. Nie myślałam że kiedyś będę się martwić że za mało ważę haha
Ale zaraz umrę z głodu i pragnienia... jeszcze 1h25min.... niech to zleci...Też mi "smakowało"
No ja też tak mam wybija 20 a ja do łóżeczka bo taka zmęczona jestem a byle spacerek to jagbym maraton przebiegłaJa jak zamawiałam od nich rzeczy to nie dostałam gratisów
To pewnie sprawka hormonów. Ja póki co nie mam żadnych zmian w głosie, jedynie lżej mi się śpiewa - jakby mniej siły w to wkładam, a śpiewam sporo [emoji6]
Ja biore jedna różowa i dwie jasne. Tak mi kazała lekarka
Ja ostatnio jestem taka zmęczona, ze aż się nie poznaje. Praktycznie po każdej aktywności musze odpoczywać. I chodzę spac o 20, bo oczy same mi się zamykają. Tez tak macie czy tylko ze mnie taki zdechlak ostatnio?
Powiem ci tak.. ogolnie nie powinnismy podawac leku na spadek temperatury,bo cialo nie umie wtedy samemu sobie poradzic z infekcja,38 st to nie jest duzo,jesli dziecko ma powyzej 39 ok 40 wtedy mozna interweniowac.. ja malej robilam oklady wtedy.. zazwyczaj gdy sie ostro wypocila w nocy to jej mijalo organizm sam walczyl,a gdy bierzemy czy podajemy leki organizm sie rozleniwia i pozostaje slaby..Dzień dobry. Dziś w nocy córka znów miała temp. Ale tak dziwnie to jeszcze nigdy nie zaobserwowałam. Po 1szej obudziłam się i czuję, że jest cieplejsza. Zmierzyłam. 37,8. Po pół godz 38,2. Myślę poczekam chwilkę jak dojdzie do 38.5 to dam jej Nurofen. Za pół godz mierzę a jest 38. Czyli spadło o dwie kreski. Znów czekam pół godz i już było 37.7. Taką temp miała dłużej i koło 5 zasnęłam. O 7 się budzę mierzę i jest 36,6. Organizm sam zwalczył temp. Jakbym z nią nie spała i nie kontrolowała tego to rano nie wiedziałabym że w ogóle miała temp w nocy. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Ciekawe czy w dzień znów jej podskoczy.
@Biedroneczka10 mnie też często po przekręceniu się z boku na plecy sterczy brzuszek z jednej strony. Ale za chwilkę dzidzia też zmieni pozycję i brzuś się wygładza☺
Ja przed ciąża ważyłam 45-47 kg, teraz już 59 kg i jestem szczęśliwa z tego powodu, bo córka rośnie jak ja drożdżach, ja się świetnie czuje i jem zdrowo i tyle ile potrzebuje, a jak dobije tak do 65 kg to i tak dobrze po ciąży chciałabym żeby mi finalnie zostało z 50-52 kg jak już się wezmę za siebie, żeby mi zostały fajne kobiece kształty