madziula92
Fanka BB :)
Niestety nie a często robię zamówienia na ponad 300 zł... Raz za zamówienie 900 zł z 10 próbek wrzucili
mi też dziś przyszło zamówienie, ale nie dostałam nic w gratisie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie a często robię zamówienia na ponad 300 zł... Raz za zamówienie 900 zł z 10 próbek wrzucili
Piękne [emoji7] gdyby nie to, ze mama kupuje ciuszki w niemczech na przecenach za 2-3euro to pewnie bym kupowala w h&m wydaja sie takie porzadne i przyjemne w dotykuJa też uwielbiam h&m dla dzieci [emoji7] super sweterek.
Dzisiaj też przyszła mi właśnie paczka z h&m. Ale to już ostatnie ciuszki i nic więcej nie kupuję
Zobacz załącznik 857008Zobacz załącznik 857009
Mnie się nic nie dzieje z głosem[emoji4]Zauważyłam ostatnio że zmienia mi się głos i to chyba od hormonów. Albo mówię i nie mogę się wypiszczeć, albo za cicho i nie mogę wykrzyczeć a dziś chrypka jakaś Zazwyczaj nie mam jakiegoś wysokiego głosu.
Też tak macie?
Jak bierzecie ten prenatal Duo ?
Dwie jasne i jedna różowa ? Bo mamie sprzedała baba w aptece właśnie dwa listki rozowych i dwa listki tych drugich..
I nie wiem czy iść jutro wymieniać ? Czy brać po jednej tych jasnych ??
rozowe z tego co pamietam 1 dziennie a te drugie 1-2 dziennieJak bierzecie ten prenatal Duo ?
Dwie jasne i jedna różowa ? Bo mamie sprzedała baba w aptece właśnie dwa listki rozowych i dwa listki tych drugich..
I nie wiem czy iść jutro wymieniać ? Czy brać po jednej tych jasnych ??
Nie zauwazylam, żeby zmienił mi się głos.Ja biorę jedną różową i jedną żółtą. Zapytałam gin czy mogę tak brać i powiedziała że tak bo tamta jest dodatkowa i tak zażywam do teraz. Kupuje sobie osobno prenatal DHA i Classic wydaje mi się że taniej wychodzi. Gdyby nie to że łykam jeszcze 3x magnez, euthyrox i wcześniej 6 tabletek dziennie uroseptu to pewnie bym brała 2 żółte i 1 różową. Za dużo jak dla mnie to było aż mnie naciągało przy łykaniu tego
Ja mam jakby chrypke musze odchrzaknac i mowic dalejZauważyłam ostatnio że zmienia mi się głos i to chyba od hormonów. Albo mówię i nie mogę się wypiszczeć, albo za cicho i nie mogę wykrzyczeć a dziś chrypka jakaś Zazwyczaj nie mam jakiegoś wysokiego głosu.
Też tak macie?