reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zauważyłam ostatnio że zmienia mi się głos i to chyba od hormonów. Albo mówię i nie mogę się wypiszczeć, albo za cicho i nie mogę wykrzyczeć a dziś chrypka jakaś :-) :) Zazwyczaj nie mam jakiegoś wysokiego głosu.

Też tak macie?

Jak bierzecie ten prenatal Duo ?
Dwie jasne i jedna różowa ? Bo mamie sprzedała baba w aptece właśnie dwa listki rozowych i dwa listki tych drugich..
I nie wiem czy iść jutro wymieniać ? Czy brać po jednej tych jasnych ??

Jak bierzecie ten prenatal Duo ?
Dwie jasne i jedna różowa ? Bo mamie sprzedała baba w aptece właśnie dwa listki rozowych i dwa listki tych drugich..
I nie wiem czy iść jutro wymieniać ? Czy brać po jednej tych jasnych ??

Ja biorę jedną różową i jedną żółtą. Zapytałam gin czy mogę tak brać i powiedziała że tak bo tamta jest dodatkowa i tak zażywam do teraz. Kupuje sobie osobno prenatal DHA i Classic wydaje mi się że taniej wychodzi. Gdyby nie to że łykam jeszcze 3x magnez, euthyrox i wcześniej 6 tabletek dziennie uroseptu to pewnie bym brała 2 żółte i 1 różową. Za dużo jak dla mnie to było aż mnie naciągało przy łykaniu tego :D

Ja biorę jedną różową i jedną żółtą. Zapytałam gin czy mogę tak brać i powiedziała że tak bo tamta jest dodatkowa i tak zażywam do teraz. Kupuje sobie osobno prenatal DHA i Classic wydaje mi się że taniej wychodzi. Gdyby nie to że łykam jeszcze 3x magnez, euthyrox i wcześniej 6 tabletek dziennie uroseptu to pewnie bym brała 2 żółte i 1 różową. Za dużo jak dla mnie to było aż mnie naciągało przy łykaniu tego :D
Nie zauwazylam, żeby zmienił mi się głos.

Mnie od wczoraj bolą stopy bardziej podeszwy stóp. Jak chodzę to czuję taki dyskomfort jakby mrowienie, uciskanie ale nie boli. Za to jak się położę przez 5-10min mocno mnie boli wręcz rwie. Po kilku min przechodzi. Nie wiem co to jest nigdy tak nie miałam. Może to relaksyna stopy sie powiększają a może moja duża waga to powoduje sama nie wiem.

Poprzedni post miał być do Paulany:)

Fiorna, tobie miałam napisać, że śliczne ubranka dla synka. Też lubię H&M dla dzieci:)

reklama
Zauważyłam ostatnio że zmienia mi się głos i to chyba od hormonów. Albo mówię i nie mogę się wypiszczeć, albo za cicho i nie mogę wykrzyczeć a dziś chrypka jakaś :-) :) Zazwyczaj nie mam jakiegoś wysokiego głosu.

Też tak macie?
Ja mam jakby chrypke :p musze odchrzaknac i mowic dalej :D

Do góry