reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jesli lubisz spagetti to jest bardzo proste.. podsmazasz cebulke,dodajesz mieso mielone ,sol pieprz do smaku i smazysz.. jak juz bedzie miesko podsmazone,dodajesz pokrojone pomidory,dusisz az miesko bedzie miekkawe, mozesz podlac troche woda.. ja dodaje jeszcze bazylie oregano i ziola prowansaldzkie ,tak po trochu ;) mozesz dodac koncentrat lub przecier pomidorowy(jest lepsze) zalewasz woda tak ,aby moc zrobic sos z zaklepki ;) sol i pieprz do smaku ;)
Oj u nas spaghetti często gości :) proste i pyszne [emoji492]

Mi
mi też wyszły liczne bakterie w moczu ale to bylo tak, że zapomniałam o badaniu moczu i jak były 2osoby laboratorium przede mną to mi się przypomniało. Szybko poleciałam do apteki bo była obok i w przychodni zrobiłam siusiu to pewnie dlatego.

Za mną od kilku dni chodzą mcflury z mc Donalda i mąż mi dziś obiecał jak wróci z pracy.
Rabarbar też juz mam kupiony na ciasto ale chyba dziś nie zdążę zrobić ciasta bo pracuję d 16ej potem z dziećmi ba hip- hop bd w domu o 18.00 dopiero.

Po ile u was są truskawki? U nas 25zl masakra jakaś
Właśnie byłam w warzywniaku i u nas 22zł/kg. Ale cwaniaki... piszą na kartce takimi małymi literami 1/4kg a dużymi 5,50 zł [emoji23]

reklama
Tak, mięsko, cebulka, przecier pomidorowy, taki z pestkami robi u mnie w domu furorę, troszkę bazylii i w sumie gitara :) no i jeszcze sól oraz pieprz.
Narobilyscie mi ochoty na spaghetti z dużą ilością sosu i mięsa.. ale dziś pizza domowa więc też będzie [emoji106]

Ja jakiś czas temu wypróbowałam seler marchewkę boczek podsmazylam, sos słodki chilli i przecier pomidorowy .. z makaronem chow mein ( taki makaron smakuje jak niedogotowany , naprawdę pyszny ten makaron ) .. trochę sceptycznie do tego podeszłam ale naprawdę to było pyszne

Do góry