reklama
karkula309
Fanka BB :)
Oj u nas spaghetti często gości proste i pyszne [emoji492]Jesli lubisz spagetti to jest bardzo proste.. podsmazasz cebulke,dodajesz mieso mielone ,sol pieprz do smaku i smazysz.. jak juz bedzie miesko podsmazone,dodajesz pokrojone pomidory,dusisz az miesko bedzie miekkawe, mozesz podlac troche woda.. ja dodaje jeszcze bazylie oregano i ziola prowansaldzkie ,tak po trochu mozesz dodac koncentrat lub przecier pomidorowy(jest lepsze) zalewasz woda tak ,aby moc zrobic sos z zaklepki sol i pieprz do smaku
E
Ewka34
Gość
Hyhy tez robisz z miesem?Spaghetti to dobre na leniwy dzień jest hehe, mam sos szybciej niż makaron się ugotuje
Maljan
Właśnie byłam w warzywniaku i u nas 22zł/kg. Ale cwaniaki... piszą na kartce takimi małymi literami 1/4kg a dużymi 5,50 zł [emoji23]Mi
mi też wyszły liczne bakterie w moczu ale to bylo tak, że zapomniałam o badaniu moczu i jak były 2osoby laboratorium przede mną to mi się przypomniało. Szybko poleciałam do apteki bo była obok i w przychodni zrobiłam siusiu to pewnie dlatego.
Za mną od kilku dni chodzą mcflury z mc Donalda i mąż mi dziś obiecał jak wróci z pracy.
Rabarbar też juz mam kupiony na ciasto ale chyba dziś nie zdążę zrobić ciasta bo pracuję d 16ej potem z dziećmi ba hip- hop bd w domu o 18.00 dopiero.
Po ile u was są truskawki? U nas 25zl masakra jakaś
Luiza.
Tak, mięsko, cebulka, przecier pomidorowy, taki z pestkami robi u mnie w domu furorę, troszkę bazylii i w sumie gitara no i jeszcze sól oraz pieprz.Hyhy tez robisz z miesem?
Kasiula8989
W Poznaniu 26zl za kg masakra
Vanilia120
Wszystkim które siedzą w domu i mają nudy polecam ten serial
Link do: The Knick S01E01 Online Sezon 1 Odcinek 1 Lektor PL
Opowiada on o czasach lekarzy którzy zaczynają dopiero wprowadzać operację w nasze życie, są też wątki kobiet w ciazy.
Link do: The Knick S01E01 Online Sezon 1 Odcinek 1 Lektor PL
Opowiada on o czasach lekarzy którzy zaczynają dopiero wprowadzać operację w nasze życie, są też wątki kobiet w ciazy.
E
Ewka34
Gość
Ja ostatnio tez zaczelam dawac przecier zamiast koncentratu.. uwielbiam przecier z bazylia, nawet do pomidorowejTak, mięsko, cebulka, przecier pomidorowy, taki z pestkami robi u mnie w domu furorę, troszkę bazylii i w sumie gitara no i jeszcze sól oraz pieprz.
reklama
karkula309
Narobilyscie mi ochoty na spaghetti z dużą ilością sosu i mięsa.. ale dziś pizza domowa więc też będzie [emoji106]Tak, mięsko, cebulka, przecier pomidorowy, taki z pestkami robi u mnie w domu furorę, troszkę bazylii i w sumie gitara no i jeszcze sól oraz pieprz.
Ja jakiś czas temu wypróbowałam seler marchewkę boczek podsmazylam, sos słodki chilli i przecier pomidorowy .. z makaronem chow mein ( taki makaron smakuje jak niedogotowany , naprawdę pyszny ten makaron ) .. trochę sceptycznie do tego podeszłam ale naprawdę to było pyszne