reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Rety przepraszam najmocniej - tak pomyliłam z Tytusem . W ogóle w telefonie nie widze tez suwaczkow waszych .

Miała byc u nas Klara, ale z rożnych względów nie damy tak jednak na imię . Bedzie Astrid - maź jest Szwedem , nasze dzieci maja podwójne obywatelstwo .
Suwaczki są widoczne jak obrócisz tel poziomo. ☺
Astrid od razu skojarzyło mi się z tą autorką Dzieci z Bullerbyn Astrid Lindgren ☺ bardzo ładnie☺
ha ha No widzisz nie wiedziałam ze jak sie obruci to widać :)

Tak wlasnie od tej pisarki wzięliśmy imię bardzo nam sie podoba :)

reklama
Jak wam mija dzień ?
U mnie drugi dzień leżenia.
Szukam przepisów w miarę prostych by mąż mógł coś ugotować.. chociaż w sumie mama mieszka piętro niżej i będzie nam gotować to chciałabym też męża zaangażować może akurat czegoś się nauczy ? Bo z domowych rzeczy robi wszystko oprócz gotowania :)
I trochę mi się nudzi :(

A właśnie apropo imion to macie już wszystkie imiona dla dzieciaczków? My niby jakieś propozycje ale narazie nie czuję tego że wiem jak synek powinien mieć na imię. Może jak już się urodzi to samo się nasunie?!
My też nie mamy jeszcze nic ustalonego na 100% :) ale nie chcemy nic bardzo popularnego, więc wszystkie z listy ostatnio najczęściej nadawanych jest wykreślone [emoji16] niektóre, co mi się podobają, nie przystają do polskich realiów, a nie chcę, żeby mały miał przekichane :)
Jak wam mija dzień ?
U mnie drugi dzień leżenia.
Szukam przepisów w miarę prostych by mąż mógł coś ugotować.. chociaż w sumie mama mieszka piętro niżej i będzie nam gotować to chciałabym też męża zaangażować może akurat czegoś się nauczy ? Bo z domowych rzeczy robi wszystko oprócz gotowania :)
I trochę mi się nudzi :(
Ja dziś wpadłam na taki przepis:
Link do: Carbonara szparagowa

Jak tylko dorwę szparagi w sensownek cenie to ugotuję [emoji7]

Odnośnie tych zaparc nie wiem która pisała to lepiej zadziałać jest wiele sposobów czapki , siemię lniane, dużo pić nie wiem jak jest z tymi herbatkami różnymi z apteki lepiej spytac w aptece. Można nabawic się hemoroidow przez takie zaparcia pamiętaj że jeszcze czeka Cię poród. ..podczas którego też mogą wyjść hemoroidy.

My też nie mamy jeszcze nic ustalonego na 100% :) ale nie chcemy nic bardzo popularnego, więc wszystkie z listy ostatnio najczęściej nadawanych jest wykreślone [emoji16] niektóre, co mi się podobają, nie przystają do polskich realiów, a nie chcę, żeby mały miał przekichane :)Ja dziś wpadłam na taki przepis:
Link do: Carbonara szparagowa

Jak tylko dorwę szparagi w sensownek cenie to ugotuję [emoji7]
U nas też najpopularniejsze imiona odpadły :)

Wstyd się przyznać ale ja nigdy nie jadłam szparagów.. jak to smakuje ?

Ja dzisiaj udka w musztardzie i miodzie z ziemniaczkami i sałata i piekę warkocz drożdżowy.

Właśnie skończyłam trening z płyty i 20 minut a ja spocona okropnie. Aż się boje ci to będzie po ciąży ale liczę po cichu że jak teraz będę 3 razy w tygodniu cokolwiek robić to może jakoś to będzie:)

My gustujemy w popularnych imionach jak widać ale z drugiej strony te mało popularne średnio mi się podobają.

reklama
Do góry