reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja się poradzę pediatry, przy córce używałam gerbera ale teraz wyczytałam że jeśli rodzice i rodzeństwo są alergikami lepiej dawać te mleka ha także muszę się poradzic. Na początek nie kupuje żadnego kupię jakby się okazało potrzebne.
Ja będę podawać ha bo syn miał nietolerancję na białko mleka krowiego.
U mnie w rodzinie alergie, mój mąż alergik więc u nas będzie duże prawdopodobieństwo alergii.
Ja będę celować w Bebilon Ha. Bo syn był na Bebilonie Pepti DHA (typowo na receptę dla alergików ).

Widziałam ostatnio coś bardzo fajnego oczywiście kupę kasy kosztowało ale można samemu zrobić pieluszkę i na rogach przywiązać sznureczki i się wiesza na górze budki i na pałąku do wózka powietrze hula a słonce nie świeci dzidkowi w twarz:)

Może to i dobry pomysł tylko po co w ogóle zakrywać skoro wózek można odwrócić od słońca :p

Może to i dobry pomysł tylko po co w ogóle zakrywać skoro wózek można odwrócić od słońca :p
Niby tak ale chodzenie tyłem może być trudne a ja czasem też będę zostawiała wózek w ogródku i przestawianie wózka u córki kończyło się pobudka więc lepiej nie ruszać. Zresztą jak pójść na spacer i popatrzeć jednak większość mam zakrywa pieluszkami to już lepiej mieć taki gadżet j dać dziecku powietrza.

Ja dzisiaj wydałam ponad 400 zl na zakupy. Ale chce już powoli wszystko mieć gotowe. Oczywiście kolory inne niż na zdjęciach;) może komuś się przyda

Ja dzisiaj wydałam ponad 400 zl na zakupy. Ale chce już powoli miec wszystko gotowe. Oczywiscie kolory inne niz na zdjeciach ;) moze komus sie przyda

Załączniki

• Screenshot_20180510-115451.png
    Screenshot_20180510-115451.png
    58 KB · Wyświetleń: 96
  • Screenshot_20180510-115303.png
    Screenshot_20180510-115303.png
    124,9 KB · Wyświetleń: 102
  • Screenshot_20180510-115303.png
    Screenshot_20180510-115303.png
    124,9 KB · Wyświetleń: 92
  • Screenshot_20180510-115445.png
    Screenshot_20180510-115445.png