Luiza.
Fanka BB :)
Ja mam po zupach, z dużą ilością pokrojonych drobno warzyw, skoki. Ale po makaronach np nie. Rosioła mogę wcinać bez umiaru Babeczka polecała mi kasze, ale te u mnie odpadają, nie przepadam za nimi tak żeby jeść codziennie. Z owocami eksperymentuję do dzisiaj, bo mimo, że za nimi nie przepadam, to mam parcie na owoce, po arbuzie, połowie arbuza, miałam 101.Ja też staram się jeść tak jak piszesz częściej i mniejsze porcje jakiejś tragedii nie ma z cukrem ale boję się że będzie skakać cukier wraz ze wzrostem dziecka bo nie raz się tak Odstawilam slodycze (a uwielbiam )i więcej warzyw wcina i chlebek graham (bez miodu i karmelu)(sprawdziłam mogę jeść)jakiś owoc serki wiejskie 3%tł lub 0 % obiady albo próbuje bez śmietany zupy albo robię sobie pierś z grilla i kasze z surówka i jest ok narazie badam produkty po grillu podwórkowym miałam skok więc nie jadam od tego momentu heh
Kup suche drożdże, te instant, na nich nie trzeba robić zaczynu na cukrze i mleku.Jutro ogarnę placek na innych produktach cxyli maka ciemna za cukier cos wynajde i zobaczę co wyjdzie a potem jakicukier będzie jak skoczy to ma kto zjeść