reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Dzisiaj Was w ogole nie moge nadgonic. Niektore posty czytam po 2 razy, bo mam skleroze czasem przychodzi mi na mysl jakies pytanie ale zaraz znowu sie gubie, bo w pracy nie mam czasu. Na obiad szaleństwo na calego- camembert z zurawina i frytki zjadlabym truskawki ale ostatnio widzialam po 16zl... to ja chyba ostatnia ide na glukoze, bo chyba jakos 17-18maja, zeby zrobic przy okazji morfologie i mocz. Zazwyczaj 7 dni przed wizyta robilam (mam 28maja) ale to ostatnia szansa, zeby glukoze zrobic wiec wydaje mi sie najlepiej
Załączniki
Angelika22
Maljan
Ja na razie nie kupuję kupię jeśli będzie kiedyś taka potrzebaA macie może jakieś sprawdzone inhalatory ? Robię zamówienie z apteki i w ogóle jak o tym czytam o tylu rodzajach to ja nie wiem już po co ten inhalator i jaki kupić
Bajunia
A macie może jakieś sprawdzone inhalatory ? Robię zamówienie z apteki i w ogóle jak o tym czytam o tylu rodzajach to ja nie wiem już po co ten inhalator i jaki kupić
Ja Ci napiszę jaki mam jak wrócę od gina. Kupiłam w potrzebie jak mi dziecko zakatarzyło po raz pierwszy czyli tak jak miała ok 11 mcy. Jest prosty. Ale czy cichy nie wiem. Nie mam porównania z innymi.
Ja mam rossmax. I dziala 4 lataA macie może jakieś sprawdzone inhalatory ? Robię zamówienie z apteki i w ogóle jak o tym czytam o tylu rodzajach to ja nie wiem już po co ten inhalator i jaki kupić
Ja kupiłam 1 mała paczkę. 24 szt kosztują 7.99 zł . Będziemy testować. Bo przy synu ich nie miałam
G
gosc12
Gość
Śliczne kolorkiZobacz załącznik 854441Zobacz załącznik 854442Zobacz załącznik 854443Zobacz załącznik 854444Zobacz załącznik 854445Zobacz załącznik 854446Zobacz załącznik 854447
Wstawiam jeszcze raz dziś zdjęcia po tym małym naszym malowaniu mieszkania i pokoiku dla małej, bo wczoraj pisalyscie, ze nic nie widać i zdjęcia się Wam nie wyświetlają. Wstawiłam w mniejszym formacie, może to coś da
A pieskowi tez się podobają nowe kolory ścian [emoji5]
Ja startowałam z wagi 65 , schudłam do 61 i teraz w 29tc ważę 67 więc nie wiem ile jestem na plus przez to schudnięcie ?Kobietki jak Wasza waga ? ile przytylyscie i z jakiej wagi startowalyscie ?
My będziemy mieli takiWidzę że większość stawia na bebetto w odcieniach szarości. Śliczne są przyznaje. Ja mój wózio myślę będę mieć na pół roku i szukałam tańszej opcji. Z fotelikiem podobnie bo nie planujemy dalekich podróży A szybko pewnie przerzucimy się na inny fotelik bo ja nie lubię jak nóżki dziecka już z nosidełka wystają
Waga u mnie początkowa jakieś 54. Potem schudniecie do 52,5 I teraz w 28tc mam ok 58. Ciekawa jestem na ilu się zatrzymam
Ja mam takie zaparcia , że boje , że po prostu poronie czasemJa mam takie głupie pytanie że szok, aż zastanawiałam się czy pytać
Ponieważ biorę większą ilość żelaza mam problemy ze zrobieniem dwójki (klocka inaczej) no i czasem muszę cisnąć mocniej by coś zrobić myślicie ze takie ciśnięcie może zaszkodzić maluchowi?
Płacze, krzyczę a później mi słabo i prawie wymiotuje z bólu.. mam tak przynajmniej raz na miesiąc
Załączniki
madziula92
Dopiero teraz nadrobiłam zaleglosci ja godzine czekałam dziś na wizytę maluch rośnie wazy 680g i ma 31 cm [emoji16] szyjka długa zamknięta wszystko w porządku następna wizyta 6 czerwca a prenatalne 2 albo 9 czerwca
reklama
karkula309
Super że wszystko ok a który masz tydzień ?Dopiero teraz nadrobiłam zaleglosci ja godzine czekałam dziś na wizytę maluch rośnie wazy 680g i ma 31 cm [emoji16] szyjka długa zamknięta wszystko w porządku następna wizyta 6 czerwca a prenatalne 2 albo 9 czerwca