reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ale się.....nażarłam :D miałam mega ochotę na ciemny chleb i mozarellę z pomidorem malinowym :D
byliśmy z moim w biedrze i tylko się powkurzałam bo ludzi tyle ale co się dziwić teraz czas wypłat :p
po drodze zajechaliśmy jeszcze do sklepu gdzie wiem że kupię świeżą wędlinę i stałam na mięsnym 20 minut w kolejce żeby kupić 20 dag szynki i kilo mielonego :D później oczywiście ludzie z mięsnego do kolejki do kasy a otwarta była tylko jedna ale zaraz przyszła druga kasjerka i mówi żeby się ustawiać też do drugiej kasy i oczywiście stado bydła się ruszyło a pierwsza w kolejce była dziewczyna koło 30-stki która stała przede mną na mięsnym i nagle mówi żebym przeszła pierwsza..a ja oczywiście...zaniemówiłam z wrażenia ale skorzystałam :D:D podziękowałam jej 2 albo 3 razy :-D

Ja mam takie zaparcia , że boje , że po prostu poronie czasem :(
Płacze, krzyczę a później mi słabo i prawie wymiotuje z bólu.. mam tak przynajmniej raz na miesiąc :(:(

O mój ty.... Próbowałaś czopki glicerynowe?? Są obojętne dla malucha a mi jednak trochę ulgę dają. Ponad to potrafią spowodować że się załatwisz. Spróbuj !! Trzyma się je w lodówce.

Płacze, krzyczę a później mi słabo i prawie wymiotuje z bólu.. mam tak przynajmniej raz na miesiąc :(:(
Zapytaj się lekarza o laktulozę. Czopek działa tylko na krótkim odcinku, a laktuloza na całym jelicie. Moje dzieci cierpiały na zaparcia czynnościowe i to im pomagało. Nie wiem też jak to jest z herbatką z senesu (xenna i te inne tabletki to ektrakt z tego, dużo mocniejsze). Jak masz takie poważne zaparcia, to lepiej działać bo potem tylko niepotrzebnie cierpisz..

Właśnie jestem po seansie z Jasiem i bajką, tym razem poszedł "Fernando", na początku mnie nudziło, ale nie jest to bajka dla najmłodszych. Uświadamia widza na cierpienie byków na korridzie. Polecam dla starszych dzieci, bo jest też momentami bardzo zabawna :)

Zapytaj się lekarza o laktulozę. Czopek działa tylko na krótkim odcinku, a laktuloza na całym jelicie. Moje dzieci cierpiały na zaparcia czynnościowe i to im pomagało. Nie wiem też jak to jest z herbatką z senesu (xenna i te inne tabletki to ektrakt z tego, dużo mocniejsze). Jak masz takie poważne zaparcia, to lepiej działać bo potem tylko niepotrzebnie cierpisz..
Chyba takich herbatek nie mozna, bo odwadniaja

Śliczne kolorki ❤️❤️

Ja startowałam z wagi 65 , schudłam do 61 i teraz w 29tc ważę 67 więc nie wiem ile jestem na plus przez to schudnięcie ?:huh:

My będziemy mieli taki :DZobacz załącznik 855212

Biedna.. :( ja mam taki cykl.. zaparcie..sraczka.. i tak w kolko.. a uwierz ze sraczka jest okropna.. bo od niej hemoroidy dostalam i szczypie w srodku strasznie :( moze wiecej warzyw jedz..

reklama
Do góry