Fiorna
Fanka BB :)
@madziula92 to kruszynka jak tyle waży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam takie zaparcia , że boje , że po prostu poronie czasem
Płacze, krzyczę a później mi słabo i prawie wymiotuje z bólu.. mam tak przynajmniej raz na miesiąc
Ja je kupilam na probe rozmiar 1.. zobaczymy.. choc wezme dade jeszcze i porownam
Zapytaj się lekarza o laktulozę. Czopek działa tylko na krótkim odcinku, a laktuloza na całym jelicie. Moje dzieci cierpiały na zaparcia czynnościowe i to im pomagało. Nie wiem też jak to jest z herbatką z senesu (xenna i te inne tabletki to ektrakt z tego, dużo mocniejsze). Jak masz takie poważne zaparcia, to lepiej działać bo potem tylko niepotrzebnie cierpisz..Ja mam takie zaparcia , że boje , że po prostu poronie czasem
Płacze, krzyczę a później mi słabo i prawie wymiotuje z bólu.. mam tak przynajmniej raz na miesiąc
Super że wszystko ok a który masz tydzień ?
Chyba takich herbatek nie mozna, bo odwadniajaZapytaj się lekarza o laktulozę. Czopek działa tylko na krótkim odcinku, a laktuloza na całym jelicie. Moje dzieci cierpiały na zaparcia czynnościowe i to im pomagało. Nie wiem też jak to jest z herbatką z senesu (xenna i te inne tabletki to ektrakt z tego, dużo mocniejsze). Jak masz takie poważne zaparcia, to lepiej działać bo potem tylko niepotrzebnie cierpisz..
Biedna.. ja mam taki cykl.. zaparcie..sraczka.. i tak w kolko.. a uwierz ze sraczka jest okropna.. bo od niej hemoroidy dostalam i szczypie w srodku strasznie moze wiecej warzyw jedz..Śliczne kolorki
Ja startowałam z wagi 65 , schudłam do 61 i teraz w 29tc ważę 67 więc nie wiem ile jestem na plus przez to schudnięcie ?
My będziemy mieli taki Zobacz załącznik 855212
Ja mam takie zaparcia , że boje , że po prostu poronie czasem
Nie wiem właśnie, dlatego lepiej pogadać z lekarzem.Chyba takich herbatek nie mozna, bo odwadniaja