reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jutro w Lidlu mają być ciuchy ciążowe:) jeansy, leginsy i bluzki. Ja śmigam o 7 rano haha :)
A co do majtek z siatki dla mnie beznadzieja, założyłam i zdjelam. Nosiłam zwykle bawełniane i było super :)

Zobacz załącznik 854982 Mam szafę wypchana po brzegi... pocieszam sid tym ze podkłady zużyje w szpitalu i troche miejsca będzie, ahh chyba nie bo jeszcze pampersow nie mam ...o mój Boże :D końca nie widać ale łóżeczko będzie z szuflada koniecznie wiec coś tam upycham jeszcze

Ja planuje do tej szuflady co będzie pod łóżeczkiem to dać te duże paczki pampersow i ewentualnie jakaś pościel na zmianę :)

Chyba musiała na coś być chora i to tak nagle, miała ok 2,5 roku :(
Już nie chcę żadnych zwierzątek bo ja się bardzo przywiązuje a potem jak odchodzą to tak mi ciężko i płacz parę dni , co ja teraz synkowi powiem gdzie nasza jeżynka ..:(

No najgorzej takie informacje przekazać dziecku. Ale może lepiej to przyjmie niż dorośli. Mój chrześniak jak im pies zdechł bokserka to po 3 dniach dopiero się zorientował że psa nie ma na podwórku. No w domu inaczej bo pewnie zaraz mały się kapnie. Poczekaj może aż sam spyta i wtedy trzeba powiedzieć prawdę że już go z nami nie będzie bo był chory /chora i musiał odejść do świata gdzie już mu lepiej bo tam chorób nie ma. Trzeba pokazać pozytywne strony ale płacz i tak podejrzewam będzie...

Ja dzisiaj dostałam nową dostawę ciuszkow ;)

Załączniki

• 20180509_120345.jpg
    20180509_120345.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 80
  • 20180509_120540.jpg
    20180509_120540.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Ja jutro tez zamierzam wybrać się do Lidla po biustonosz do karmienia i moze jakąś bluzeczkę dla siebie [emoji16] i pewnie dla maluszka kupie body [emoji16]

Do góry