reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

W hm najczęściej[emoji4] i w Silesii kupiłam [emoji4] tam kolekcja dla mam jest na dziale dziecięcym[emoji16] W sumie u mnie w Mysłowicach też jest w tym samym miejscu[emoji4]
Byłam na dziecięcym i byłyśmy w trójkę i nie widziałyśmy, chyba mało musi tego być

reklama
Widziałam gazetkę z Lidla, od jutra ma być dużo fajnych ubrań dla ciężarnych ;) szkoda, ze jutro o 6 rano lece już kierunek Niemcy ;P

a tak apropo ubrań to gdzie się ubieracie? Ostatnio przeszłam cała Silesię w Kato i kupiłam tylko jedna bluzke w rozmiarze XL :o bo w niczym nie wyglądałam dobrze, a mój brzuch wcale nie jest taki duży jeszcze :p Nawet w H&M nie mieli kolekcji mama i byłam zawiedziona... Jeszcze trochę to chyba nago będę chodzic, dobrze ze lato;)
Ja spodnie z h&m kolekcja mama (w silesii nie mają, najbliżej 3 stawy w Katowicach lub w Dąbrowie Górniczej -nie wiem skąd jesteś) + tshirty normalne moje i pożyczone od mamy

W hm najczęściej[emoji4] i w Silesii kupiłam [emoji4] tam kolekcja dla mam jest na dziale dziecięcym[emoji16] W sumie u mnie w Mysłowicach też jest w tym samym miejscu[emoji4]
Kiedy w silesii widziałaś kolekcje mama? Ja tam byłam w lutym i nawet rozmawiałam ze sprzedawczynią i powiedziała, że u nich nie ma, dopiero na 3 stawach :o

Byłam na dziecięcym i byłyśmy w trójkę i nie widziałyśmy, chyba mało musi tego być
Ja tam kupiłam koszulki i takie bokserki[emoji4] może coś z asortymentem mają[emoji23]
U mnie w Mysłowicach jest nowy hm i mają całą kolekcję. Długie krótkie spodnie, koszulki, staniki itd[emoji4] będziesz wiedziała[emoji16]

@Maljan w zeszłym miesiącu po lekarzu byłam[emoji16]

@Maljan ja u rodziców w Zabrzu jestem, wiec trochę nie ten kierunek. Ale znalazłam później w Zabrzanskim M1, w H&M nie wiele, ale zawsze coś ;)

To wszystkie ubieracie się w h&m? Myslalam, ze coś innego mi podsunięcie :p ja już na samym początku ciazy kupiłam tam dwie pary jeansów z gumka, żeby nie cisnąć dzidziusia, poza tym są mega wygodne jak getry :p a ostatnio kupiłam sobie spodenki, bluzke na ramiączka i sukienkę, a jeszcze kiedyś między czasie bluzke z rękawem 3/4.

Ja mam ciuchy ciążowe z hm i c&a ostatnio też z happymum i szczerze polecam bo bardzo fajnej jakości i dobrze uszyte ale się cenia. Oprócz tego mam z carry normalne ubrania tylko rozmiar większe niż zwykle noszę:)

57D73990-D3AE-406B-8505-6568D8F997A3.jpeg Mam szafę wypchana po brzegi... pocieszam sid tym ze podkłady zużyje w szpitalu i troche miejsca będzie, ahh chyba nie bo jeszcze pampersow nie mam ...o mój Boże :D końca nie widać ale łóżeczko będzie z szuflada koniecznie wiec coś tam upycham jeszcze

Załączniki

• 57D73990-D3AE-406B-8505-6568D8F997A3.jpeg
    57D73990-D3AE-406B-8505-6568D8F997A3.jpeg
    704,2 KB · Wyświetleń: 83
@Maljan ja u rodziców w Zabrzu jestem, wiec trochę nie ten kierunek. Ale znalazłam później w Zabrzanskim M1, w H&M nie wiele, ale zawsze coś ;)

To wszystkie ubieracie się w h&m? Myslalam, ze coś innego mi podsunięcie [emoji14] ja już na samym początku ciazy kupiłam tam dwie pary jeansów z gumka, żeby nie cisnąć dzidziusia, poza tym są mega wygodne jak getry [emoji14] a ostatnio kupiłam sobie spodenki, bluzke na ramiączka i sukienkę, a jeszcze kiedyś między czasie bluzke z rękawem 3/4.
Ja jeszcze na olx kupiłam kilka rzeczy[emoji16] Ale 4 sukienki dostałam od koleżanki, bo była w ciąży w zeszłym roku[emoji16] idealne na lato[emoji16] jeszcze w nich nie chodzę, bo są za duże, ale kiedyś ten czas nastanie[emoji16]

reklama
Ja tam kupiłam koszulki i takie bokserki[emoji4] może coś z asortymentem mają[emoji23]
U mnie w Mysłowicach jest nowy hm i mają całą kolekcję. Długie krótkie spodnie, koszulki, staniki itd[emoji4] będziesz wiedziała[emoji16]

@Maljan w zeszłym miesiącu po lekarzu byłam[emoji16]
Aha :D to może mają w silesii tylko właśnie koszulki i takie drobne rzeczy. U nas w Dąbrowie i w Kato na 3 stawach też cała kolekcja, spory wybór :)

Do góry