Bajunia
Fanka BB :)
Dziewczyny ja czekam na wizytę mialam na 12 a tu takie opóźnienia..nie lubię czekać..
Ja mam wizytę dopiero po 17. Daj znać jak tam Twoja dzidzia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja czekam na wizytę mialam na 12 a tu takie opóźnienia..nie lubię czekać..
Dam znać [emoji16]jak na razie czekam jeszcze dwie panie przede mną masakra [emoji16]Ja mam wizytę dopiero po 17. Daj znać jak tam Twoja dzidzia
Śliczne są takie malutkie ubranka [emoji16][emoji16] ja muszę zabrać się za sortowanie [emoji16]Ja dzisiaj dostałam nową dostawę ciuszkow
Nie rozumiem dlaczego są takie odmienne zalecenia jeżeli chodzi o tą glukoza jedni mówią żeby przynieść cytrynę inni ze nie wolno inni pozwalają się wody napić inni ze nie wolno ...Ja przyszłam o 7.00 i nikogo nie było. Tu jest tak, że na glukozę jest osobne laboratorium a na inne badanie w inny gabinecie. Fajnie, bo tu 4nas było od 7ej a tam mega kolejka. Powiedzieli, że ani łyka wody nie wolno ani cytryny. Ja sobie polizałam cytrynę jak wyszłam bo bym zwróciła napewno. Ja też juz jestem glodna bo wstałam o 6.00 ale słodkiego dziś napewno nie tknę. Na samą myśl mam odruch wymiotny.
dla mnie to dziwne jest..wszędzie powinno być tak samo ja mogłam wycisnąć cytrynę ale nie mogłam nic pić i kazali mi siedzieć [emoji16]Nie rozumiem dlaczego są takie odmienne zalecenia jeżeli chodzi o tą glukoza jedni mówią żeby przynieść cytrynę inni ze nie wolno inni pozwalają się wody napić inni ze nie wolno ...
Ale ładniutkieJa dzisiaj dostałam nową dostawę ciuszkow
A ja odwrotnie, nie mogłam z cytryną, ale mogłam napić się kilku łyczków wodydla mnie to dziwne jest..wszędzie powinno być tak samo ja mogłam wycisnąć cytrynę ale nie mogłam nic pić i kazali mi siedzieć [emoji16]
Wspolczuje tez sie przywiazuje do zwierzat.. wiem co czujeszAle mam doła .. moje zwierzątko zdechło jeżynka ..tak się do niej przyzwyczaiłam ten maj strasznie pechowy dla mnie jak nie szpitale to teraz to
Ja też mam najwięcej ubrań z H&M. Dziś w lumpeksie kupiłam sobie 2 sukienki. Jedna typowo ciążowa z marszczeniem na brzuchu. Kilka rzeczy mam z lidla.Widziałam gazetkę z Lidla, od jutra ma być dużo fajnych ubrań dla ciężarnych szkoda, ze jutro o 6 rano lece już kierunek Niemcy ;P
a tak apropo ubrań to gdzie się ubieracie? Ostatnio przeszłam cała Silesię w Kato i kupiłam tylko jedna bluzke w rozmiarze XL bo w niczym nie wyglądałam dobrze, a mój brzuch wcale nie jest taki duży jeszcze Nawet w H&M nie mieli kolekcji mama i byłam zawiedziona... Jeszcze trochę to chyba nago będę chodzic, dobrze ze lato
Współczuje, przytulamAle mam doła .. moje zwierzątko zdechło jeżynka ..tak się do niej przyzwyczaiłam ten maj strasznie pechowy dla mnie jak nie szpitale to teraz to