reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jaka garówka jest u mnie... masakra.. mam nadzieje ze dzis troche popada..
Robie dzis drozdzowca z rabarbarem.. narazie ciasto rosnie sobie.. :p do tego kompocik z rabarbaru.. :p

reklama
madziula92, ja też u mojego lekarza często czekam mimo, że mam umówioną godzinę i chodzę prywatnie. On jest zawsze punktualnie ale poświęca pacjentce dużo czasu czasami więcej niż 20min, czasami przyjdzie pacjentka bo ma jakiś problem i on wtedy przyjmie ją pomiędzy pacjentkami i tak to właśnie schodzi. Kiedyś się złościłam, że tyle muszę czekać ale jak po drugim cc zrobił mi się krwiak, zebrała mi się ropa w ranie i musiałam do niego jechać żeby mi to wycisnął to przyjął mnie bez problemu od razu jak przyjechałam. Byłam mu wtedy wdzięczna jak nie wiem co bo w domu został syn 4dniowy, który był tylko na cycu.

Właśnie przyszłą płytka mam zamiar robić ćwiczenia na kręgosłup i mięśnie dna miednicy. Do tej pory brałam coś z internetu ale stwierdziłam że się przyda też po porodzie więc kupię:))

Załączniki

• IMG_20180509_132931.jpg
    IMG_20180509_132931.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 58
dla mnie to dziwne jest..wszędzie powinno być tak samo ja mogłam wycisnąć cytrynę ale nie mogłam nic pić i kazali mi siedzieć [emoji16]

Mi też wycisnęła całą cytrynę a jak zobaczyła przed ostatnim pobraniem że mam wodę w butelce to powiedziała że ma nadzieję że jej nie piłam bo nie wolno. Ja w sumie tylko kilka łyków wzięłam bo mi chwilę po wypiciu było słabo.

Jaka garówka jest u mnie... masakra.. mam nadzieje ze dzis troche popada..
Robie dzis drozdzowca z rabarbarem.. narazie ciasto rosnie sobie.. :p do tego kompocik z rabarbaru.. :p

O ja.. ciasto z rabarbarem i kompot.. moje smaki lata z dzieciństwa ☺ narobiłaś mi ochoty oj bardzo

497EA1BE-0C7B-4A8A-AA3B-A8BF89569DDF.jpeg
Zobacz załącznik 855081
Ja dziś zaczęłam segregować ciuszki , matko ile tego jest :)
Mi już się w szafce nie mieści... kupiłam pakę używek, pare nowych, teraz dostaliśmy jeszcze kolejne kartony ciuszków... karton zabawek dostaliśmy i się zbiera i zbierają tu jeszcze 3 miesiące, powiedziałam już ze nie chce już ani ciuszków ani zabawek... :D

Załączniki

• 497EA1BE-0C7B-4A8A-AA3B-A8BF89569DDF.jpeg
    497EA1BE-0C7B-4A8A-AA3B-A8BF89569DDF.jpeg
    524,8 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Mi też wycisnęła całą cytrynę a jak zobaczyła przed ostatnim pobraniem że mam wodę w butelce to powiedziała że ma nadzieję że jej nie piłam bo nie wolno. Ja w sumie tylko kilka łyków wzięłam bo mi chwilę po wypiciu było słabo.

Ja ta glukozę miałam rozrobioną w kubeczku 200 ml i dostałam 100 ml wody do popicia. Ciekawe czemu tak różne podejscia. Mój gin mówił żebym sobie zamówiła cytrynowa ale ja nie chciałam bo się bałam że będzie mi gorzej niż po zwyklej.

Do góry