reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
I przez całą ciążę byłaś tylko na dwóch wizytach ? A prywatnie nie chciałaś chodzić , tak jak powinno być co 3/4 tygodnie. Żeby była ciągłość badan, wizyt itp ?

:D w tygodniu wyślę Ci moja kupę ubrań do prania i prasowania :D ja nie podołam x3

Źle mówi.. bo to może być genetyczne itp
A gdybyście pojechali prywatnie na samo echo serduszka ?

Jedynie 2 usg, a do położnej chodzę ciągiem. tam tylko ciśnienie, mocz i słucha serduszka. Też tak myślę, że to genetyczne. Moja połozna też się zdziwiła i powiedziała że 'przecież to ta sama rodzina'
niedlugo bd na urlopie,wiec musze dobrze sie przebadać.

Tutaj przy pierwszym wywiadzie o chorobach w rodzinie biorą tylko pod uwagę rodzinę matki dziecka. A ojca jakby nawet nie było :errr:

reklama
Hejo ;) mialam dzis ktg robione ;) wg lekarza idealnie wyszlo ;) mala ma juz kilogram :D stoje teraz w ogromnej kolejce po frytki i ni chu.a nikt mnie nie przepusci [emoji23]
Ale super . Fajnie że miałaś ktg :) przynajmniej wiadomo że nie ma żadnych skurczy i wszystko dobrze ;) ja ostatnio stałam w kebabie w kolejce i mąż się śmiał żebym poszła bez jak nie mogę wytrzymać ale uznaliśmy że ludzie uznają że mój brzuch to kebab :D
To u mnie zaś Kacperek ma ochotę na McFlurry z Maka i jeszcze są kupony 2 za 8 zł kurde kusi mnie to :D
Też mnie to kusi ale na szczęście mam nie po drodze do mc doland :D

Do góry