Kasiula8989
Fanka BB :)
Też nosił 56, on miał 55 cm, nie był długi więc trochę ponosilDzięki :* z h&m nosił wtedy 56 a z innych firm 62 przy takiej wadze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nosił 56, on miał 55 cm, nie był długi więc trochę ponosilDzięki :* z h&m nosił wtedy 56 a z innych firm 62 przy takiej wadze?
Super-dziękuję za odpowiedź Moja sąsiadka też ma Mutsy i jest bardzo zadowolona, więc jak tylko zobaczyłam ogłoszenie to brałam w ciemno . Ten nasz też będzie w kolorach Unisex ,model iGo , ale ja tak lubię Też mam 2 wózki na sprzedaż, dziś chyba w końcu je upiorę i porobię zdjęcia,bo stojąNie bo teraz będzie corcia i kupujemy jaśniejszy A jak ma leżeć to lepiej sprzedać. Bardzo byłam zadowolona, przede wszystkim lekki i bardzo dobrze się prowadzi
Super-dziękuję za odpowiedź Moja sąsiadka też ma Mutsy i jest bardzo zadowolona, więc jak tylko zobaczyłam ogłoszenie to brałam w ciemno . Ten nasz też będzie w kolorach Unisex ,model iGo , ale ja tak lubię Też mam 2 wózki na sprzedaż, dziś chyba w końcu je upiorę i porobię zdjęcia,bo stoją
otóż to... mam masę takich rzeczy, które kosztowały majątek -w większości rozdaję rodzinie, znajomym,albo po prostu biednym , zalegają,bo nawet to sfotografować i wystawić na sprzedaż stanowi dla mnie wyczynJa już też się zbieram jakiś czas tyle kasy kosztował A teraz za grosze może sprzedam o ile w ogóle
Nie bo teraz będzie corcia i kupujemy jaśniejszy A jak ma leżeć to lepiej sprzedać. Bardzo byłam zadowolona, przede wszystkim lekki i bardzo dobrze się prowadzi
Ja kupiłam tą używkę z 2 gondolami (jedna taki baby blue kolor, druga taki lekki złoty) i spacerówka do tego to tez właśnie Mutsy Urban Rider 2 jest chyba i ma takie wielkie koła amortyzowane i za 350 zł go kupiliśmy także jestem mega zadowolona. Spacerówkę będziemy trzymać do marca u teściów i tak samo jedną gondole tą złotą u nich żeby była jak przyjedziemy co niedziele na obiadek to tylko stelaż wózka wziąc, a tą jasnoniebieską zostawiamy u siebie w piwnicy i będzie pod folia stał i czekał na spacerki
Tez juz oglądałam filmiki i czytalam artykuly jak oswajac zwierza ale mimo to nie zaufam mu naa początkuJak będziesz w szpitalu po porodzie to daj mężowi jakiś ciuszek dziecka żeby kotek powachal i się oswoil my tak dawalismy naszej Neli jak się synek urodził doradzila Nam polozna
Wstydziliby sie przeciez Michalinka ma.ochotę na frytkiHejo mialam dzis ktg robione wg lekarza idealnie wyszlo mala ma juz kilogram stoje teraz w ogromnej kolejce po frytki i ni chu.a nikt mnie nie przepusci [emoji23]
Ja kaszanke uwielbiam i tez sobie zjadlam wczoraj noooo Misia chce frytki ale ludzie o tym nie wiedza.. skandal [emoji23]Wstydziliby sie przeciez Michalinka ma.ochotę na frytki
U mnie synek mial wczoraj ochote na kaszanke chociaz normalnie nigdy nie jadlam, bo sie brzydzilam