reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie bo teraz będzie corcia i kupujemy jaśniejszy:) A jak ma leżeć to lepiej sprzedać. Bardzo byłam zadowolona, przede wszystkim lekki i bardzo dobrze się prowadzi :)
Super-dziękuję za odpowiedź :) Moja sąsiadka też ma Mutsy i jest bardzo zadowolona, więc jak tylko zobaczyłam ogłoszenie to brałam w ciemno . Ten nasz też będzie w kolorach Unisex ,model iGo , ale ja tak lubię :happy2: Też mam 2 wózki na sprzedaż, dziś chyba w końcu je upiorę i porobię zdjęcia,bo stoją :oo:

Super-dziękuję za odpowiedź :) Moja sąsiadka też ma Mutsy i jest bardzo zadowolona, więc jak tylko zobaczyłam ogłoszenie to brałam w ciemno . Ten nasz też będzie w kolorach Unisex ,model iGo , ale ja tak lubię :happy2: Też mam 2 wózki na sprzedaż, dziś chyba w końcu je upiorę i porobię zdjęcia,bo stoją :oo:

Ja już też się zbieram jakiś czas :p tyle kasy kosztował A teraz za grosze może sprzedam o ile w ogóle:)

Ja już też się zbieram jakiś czas :p tyle kasy kosztował A teraz za grosze może sprzedam o ile w ogóle:)
otóż to... mam masę takich rzeczy, które kosztowały majątek -w większości rozdaję rodzinie, znajomym,albo po prostu biednym , zalegają,bo nawet to sfotografować i wystawić na sprzedaż stanowi dla mnie wyczyn :(

Nie bo teraz będzie corcia i kupujemy jaśniejszy:) A jak ma leżeć to lepiej sprzedać. Bardzo byłam zadowolona, przede wszystkim lekki i bardzo dobrze się prowadzi :)

Ja kupiłam tą używkę z 2 gondolami (jedna taki baby blue kolor, druga taki lekki złoty) i spacerówka do tego to tez właśnie Mutsy Urban Rider 2 jest chyba i ma takie wielkie koła amortyzowane i za 350 zł go kupiliśmy także jestem mega zadowolona. Spacerówkę będziemy trzymać do marca u teściów i tak samo jedną gondole tą złotą u nich żeby była jak przyjedziemy co niedziele na obiadek to tylko stelaż wózka wziąc, a tą jasnoniebieską zostawiamy u siebie w piwnicy i będzie pod folia stał i czekał na spacerki ;)

Ja kupiłam tą używkę z 2 gondolami (jedna taki baby blue kolor, druga taki lekki złoty) i spacerówka do tego to tez właśnie Mutsy Urban Rider 2 jest chyba i ma takie wielkie koła amortyzowane i za 350 zł go kupiliśmy także jestem mega zadowolona. Spacerówkę będziemy trzymać do marca u teściów i tak samo jedną gondole tą złotą u nich żeby była jak przyjedziemy co niedziele na obiadek to tylko stelaż wózka wziąc, a tą jasnoniebieską zostawiamy u siebie w piwnicy i będzie pod folia stał i czekał na spacerki ;)

A Urban Rider to ten starszy model :) trochę inny :) ale chyba wszystkie mutsy są ok

Hejo ;) mialam dzis ktg robione ;) wg lekarza idealnie wyszlo ;) mala ma juz kilogram :D stoje teraz w ogromnej kolejce po frytki i ni chu.a nikt mnie nie przepusci [emoji23]
Wstydziliby sie :D przeciez Michalinka ma.ochotę na frytki :D
U mnie synek mial wczoraj ochote na kaszanke chociaz normalnie nigdy nie jadlam, bo sie brzydzilam ;)

reklama
Do góry