Kasiula8989
Fanka BB :)
Też nosił 56, on miał 55 cm, nie był długi więc trochę ponosilDzięki :* z h&m nosił wtedy 56 a z innych firm 62 przy takiej wadze?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nosił 56, on miał 55 cm, nie był długi więc trochę ponosilDzięki :* z h&m nosił wtedy 56 a z innych firm 62 przy takiej wadze?![]()
Super-dziękuję za odpowiedźNie bo teraz będzie corcia i kupujemy jaśniejszyA jak ma leżeć to lepiej sprzedać. Bardzo byłam zadowolona, przede wszystkim lekki i bardzo dobrze się prowadzi
![]()
Super-dziękuję za odpowiedźMoja sąsiadka też ma Mutsy i jest bardzo zadowolona, więc jak tylko zobaczyłam ogłoszenie to brałam w ciemno . Ten nasz też będzie w kolorach Unisex ,model iGo , ale ja tak lubię
Też mam 2 wózki na sprzedaż, dziś chyba w końcu je upiorę i porobię zdjęcia,bo stoją
![]()
otóż to... mam masę takich rzeczy, które kosztowały majątek -w większości rozdaję rodzinie, znajomym,albo po prostu biednym , zalegają,bo nawet to sfotografować i wystawić na sprzedaż stanowi dla mnie wyczynJa już też się zbieram jakiś czastyle kasy kosztował A teraz za grosze może sprzedam o ile w ogóle
![]()
Nie bo teraz będzie corcia i kupujemy jaśniejszyA jak ma leżeć to lepiej sprzedać. Bardzo byłam zadowolona, przede wszystkim lekki i bardzo dobrze się prowadzi
![]()
Ja kupiłam tą używkę z 2 gondolami (jedna taki baby blue kolor, druga taki lekki złoty) i spacerówka do tego to tez właśnie Mutsy Urban Rider 2 jest chyba i ma takie wielkie koła amortyzowane i za 350 zł go kupiliśmy także jestem mega zadowolona. Spacerówkę będziemy trzymać do marca u teściów i tak samo jedną gondole tą złotą u nich żeby była jak przyjedziemy co niedziele na obiadek to tylko stelaż wózka wziąc, a tą jasnoniebieską zostawiamy u siebie w piwnicy i będzie pod folia stał i czekał na spacerki![]()
Tez juz oglądałam filmiki i czytalam artykuly jak oswajac zwierzaJak będziesz w szpitalu po porodzie to daj mężowi jakiś ciuszek dziecka żeby kotek powachal i się oswoilmy tak dawalismy naszej Neli jak się synek urodził
doradzila Nam polozna
![]()
Wstydziliby sieHejomialam dzis ktg robione
wg lekarza idealnie wyszlo
mala ma juz kilogram
stoje teraz w ogromnej kolejce po frytki i ni chu.a nikt mnie nie przepusci [emoji23]
Ja kaszanke uwielbiam i tez sobie zjadlam wczorajWstydziliby sieprzeciez Michalinka ma.ochotę na frytki
U mnie synek mial wczoraj ochote na kaszanke chociaz normalnie nigdy nie jadlam, bo sie brzydzilam![]()