reklama
Fiorna
Fanka BB :)
Ja kaszanke uwielbiam i tez sobie zjadlam wczoraj noooo Misia chce frytki ale ludzie o tym nie wiedza.. skandal [emoji23]
To u mnie zaś Kacperek ma ochotę na McFlurry z Maka i jeszcze są kupony 2 za 8 zł kurde kusi mnie to
E
Ewka34
Gość
Nie zaluj sobieTo u mnie zaś Kacperek ma ochotę na McFlurry z Maka i jeszcze są kupony 2 za 8 zł kurde kusi mnie to
Maljan
Ale to fajnie brzmi że nasze dzieciaczki mają już kilogramHejo mialam dzis ktg robione wg lekarza idealnie wyszlo mala ma juz kilogram stoje teraz w ogromnej kolejce po frytki i ni chu.a nikt mnie nie przepusci [emoji23]
E
Ewka34
Gość
Nie? Jeszcze troche i bedzie ze male maja pi 2.5 kg ogolnie mam 27 tydz wg glowki 28+2Ale to fajnie brzmi że nasze dzieciaczki mają już kilogram
venzei
Początkująca w BB
I przez całą ciążę byłaś tylko na dwóch wizytach ? A prywatnie nie chciałaś chodzić , tak jak powinno być co 3/4 tygodnie. Żeby była ciągłość badan, wizyt itp ?
w tygodniu wyślę Ci moja kupę ubrań do prania i prasowania ja nie podołam x3
Źle mówi.. bo to może być genetyczne itp
A gdybyście pojechali prywatnie na samo echo serduszka ?
Jedynie 2 usg, a do położnej chodzę ciągiem. tam tylko ciśnienie, mocz i słucha serduszka. Też tak myślę, że to genetyczne. Moja połozna też się zdziwiła i powiedziała że 'przecież to ta sama rodzina'
niedlugo bd na urlopie,wiec musze dobrze sie przebadać.
Tutaj przy pierwszym wywiadzie o chorobach w rodzinie biorą tylko pod uwagę rodzinę matki dziecka. A ojca jakby nawet nie było
miloscwczasachpopkultury
A Urban Rider to ten starszy model trochę inny ale chyba wszystkie mutsy są ok
No może i starszy, ale tez podobno trochę warty i co najważniejsze skoro starszy to te koła ma takie na wypasie, bardziej mi się podobają niż te współczesne.
Byłam w niedzielę skuszona kuponem-pyyychaaaaTo u mnie zaś Kacperek ma ochotę na McFlurry z Maka i jeszcze są kupony 2 za 8 zł kurde kusi mnie to
Maljan
Teraz będą szybko przybierały na wadze, mają 3 miesiące żeby "przytyć" tak ok 2,5 kgNie? Jeszcze troche i bedzie ze male maja pi 2.5 kg ogolnie mam 27 tydz wg glowki 28+2
reklama
karkula309
Ale super . Fajnie że miałaś ktg przynajmniej wiadomo że nie ma żadnych skurczy i wszystko dobrze ja ostatnio stałam w kebabie w kolejce i mąż się śmiał żebym poszła bez jak nie mogę wytrzymać ale uznaliśmy że ludzie uznają że mój brzuch to kebabHejo mialam dzis ktg robione wg lekarza idealnie wyszlo mala ma juz kilogram stoje teraz w ogromnej kolejce po frytki i ni chu.a nikt mnie nie przepusci [emoji23]
Też mnie to kusi ale na szczęście mam nie po drodze do mc dolandTo u mnie zaś Kacperek ma ochotę na McFlurry z Maka i jeszcze są kupony 2 za 8 zł kurde kusi mnie to