reklama
Fiorna
Fanka BB :)
Ja kaszanke uwielbiam i tez sobie zjadlam wczorajnoooo Misia chce frytki ale ludzie o tym nie wiedza..
skandal [emoji23]
To u mnie zaś Kacperek ma ochotę na McFlurry z Maka i jeszcze są kupony 2 za 8 zł kurde kusi mnie to
E
Ewka34
Gość
Nie zaluj sobieTo u mnie zaś Kacperek ma ochotę na McFlurry z Maka i jeszcze są kupony 2 za 8 zł kurde kusi mnie to![]()
Maljan
Ale to fajnie brzmi że nasze dzieciaczki mają już kilogramHejomialam dzis ktg robione
wg lekarza idealnie wyszlo
mala ma juz kilogram
stoje teraz w ogromnej kolejce po frytki i ni chu.a nikt mnie nie przepusci [emoji23]
E
Ewka34
Gość
Nie? Jeszcze troche i bedzie ze male maja pi 2.5 kgAle to fajnie brzmi że nasze dzieciaczki mają już kilogram![]()
venzei
Początkująca w BB
I przez całą ciążę byłaś tylko na dwóch wizytach ? A prywatnie nie chciałaś chodzić , tak jak powinno być co 3/4 tygodnie. Żeby była ciągłość badan, wizyt itp ?
w tygodniu wyślę Ci moja kupę ubrań do prania i prasowania
ja nie podołam x3
Źle mówi.. bo to może być genetyczne itp
A gdybyście pojechali prywatnie na samo echo serduszka ?
Jedynie 2 usg, a do położnej chodzę ciągiem. tam tylko ciśnienie, mocz i słucha serduszka. Też tak myślę, że to genetyczne. Moja połozna też się zdziwiła i powiedziała że 'przecież to ta sama rodzina'
niedlugo bd na urlopie,wiec musze dobrze sie przebadać.
Tutaj przy pierwszym wywiadzie o chorobach w rodzinie biorą tylko pod uwagę rodzinę matki dziecka. A ojca jakby nawet nie było

miloscwczasachpopkultury
A Urban Rider to ten starszy modeltrochę inny
ale chyba wszystkie mutsy są ok
No może i starszy, ale tez podobno trochę warty i co najważniejsze skoro starszy to te koła ma takie na wypasie, bardziej mi się podobają niż te współczesne.
Byłam w niedzielę skuszona kuponem-pyyychaaaaTo u mnie zaś Kacperek ma ochotę na McFlurry z Maka i jeszcze są kupony 2 za 8 zł kurde kusi mnie to![]()
Maljan
Teraz będą szybko przybierały na wadze, mają 3 miesiące żeby "przytyć" tak ok 2,5 kgNie? Jeszcze troche i bedzie ze male maja pi 2.5 kgogolnie mam 27 tydz wg glowki 28+2
![]()
reklama
karkula309
Ale super . Fajnie że miałaś ktgHejomialam dzis ktg robione
wg lekarza idealnie wyszlo
mala ma juz kilogram
stoje teraz w ogromnej kolejce po frytki i ni chu.a nikt mnie nie przepusci [emoji23]
Też mnie to kusi ale na szczęście mam nie po drodze do mc dolandTo u mnie zaś Kacperek ma ochotę na McFlurry z Maka i jeszcze są kupony 2 za 8 zł kurde kusi mnie to![]()