reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja nie chodzę i nie mam zamiaru[emoji4] potem pewnie położna przyjedzie jeden raz, bo tak u nas praktykuje się i podpisze się jej, że była 3 razy[emoji16] Ja to jestem osobą, która nie lubi, jak obca baba kręci się jej po domu[emoji23] może to dziwne, ale taka już jestem[emoji4]
To nie dziwne :D ja też się obawiam tych wizyt ale wyszłam z założenia, że każda rada się przyda :)

reklama
Jakby którąś z dziewczyn szukała jeszcze wózka to ja będę dziś wystawiać wozek po synku Mutsy Transporter :)

Załączniki

• download.jpg
    download.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 64
  • images.jpg
    images.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 57
Dzisiaj od rana znowu czuję pustkę , zjadłam a'la śniadanie i może się obudzi..
Za 15minut badanie, o ile nic się w czasie nie przesunie. I tak z badania dzisiaj się nic nie dowiem bo jest najgorszy skład plus mój lekarz na którego patrzeć nie mogę..
I nasiedzialam się w szpitalu i dalej nic nie wiem. Eh..
Chociaż tyle , że trafiłam na super dziewczyny. Od 6 do 24 przegadamy, przesmiejemy się i jakoś dzień leci.
Daleko ta komunia ? Sama bym się wybrała na takie przyjęcie :) wesele, cokolwiek :)
Och tak to jest w tychy szpitalach leżeć i o nic nie pytać. Trudno im poinformować pacjentke o jej stanie ale najpewniej będzie dobrze:) fajnie że chociaż dziewczyny masz fajne na sali przynajmniej nie jest ci nudno. A komunie mam dość daleko bo 460 km mam nadzieję że podołam takiej wyprawie, a jeszcze do ZUS muszę się przejść.

Orientuje się któraś z was jak wygląda rozmiarówka ubranek z h&m? Kiedyś słyszałam, że nawet 56 jest dość duże, chciałam tam zamówić kilka rzeczy letnich na sierpień i nie wiem czy brać 56 czy 62... ogólnie nowe ubranka kupuję 62 skoro już więcej kosztują, ale jeśli z h&m mają być duże to może lepiej 56

Orientuje się któraś z was jak wygląda rozmiarówka ubranek z h&m? Kiedyś słyszałam, że nawet 56 jest dość duże, chciałam tam zamówić kilka rzeczy letnich na sierpień i nie wiem czy brać 56 czy 62... ogólnie nowe ubranka kupuję 62 skoro już więcej kosztują, ale jeśli z h&m mają być duże to może lepiej 56

No są zawyżone trochę, mój synek ważył 3980 A nosił 56 z h&m :)

Ale mi ten H&M płata figle. Chciałam zamówić sobie leginsy 3/4, majtki takie wysokie i top na ramiączkach tylko że na początku to przełożyłam na wczoraj, wczoraj mi stronka szalała i nie dało się kupić a dziś jak już wszystko działa to z tych topów zostały tylko rozmiary XL gdzie ostatnio były dostępne wszystkie rozmiary.... :wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny odebrałam wyniki krzywej.
Na czczo 75
Po godz 176
Po dwóch godz 129

Wizytę mam dopiero za tydzień 9go. Nie wiem jakie są normy.

Tsh ładnie mi spadło teraz 1, 75 po miesiącu brania euthyroxu w dawce 25. Poprzedni wynik to 3.0

reklama
Nie chess go sobie zostawić? Jak oceniasz ten wózek? Ja właśnie też kupiłam Mutsy z drugiej ręki tak spontanicznie :)

Nie bo teraz będzie corcia i kupujemy jaśniejszy:) A jak ma leżeć to lepiej sprzedać. Bardzo byłam zadowolona, przede wszystkim lekki i bardzo dobrze się prowadzi :)

Do góry