G
gosc12
Gość
A miałaś połówkowe ?My jesteśmy w czarnej dziurze z kasą dopóki nie wynajmiemy naszego mieszkania, bo to tak 1900zł co miesiąc w plecy. No pechowo zaszłam w ciążę rok wcześniej, bo planowaliśmy zmianę mieszkanka, ale za rok, za dwa, a tu takie nagłe okoliczności przyrody. Najgorsze w tym wszystkim jest nie brak kasy, ale fakt, że musimy wynajmować pomimo posiadania własnego, bo tamto de facto jest za małe. No ale cóż, taka karma. Wrócę do pracy kiedyś, dzieciaki pójdą do żłobka, to będzie lżej.
Jest taki jeden niemiecki sklep internetowy (kiedyś tylko katalog mieli), drogi jak diabli, ale jakie oni tam piękne ciuszki mają. Jak mój młodszy-młodszy brat był mały to moja mama w nim tylko ubranka kupowała. Potem mój Kuba w tym chodził. Tak ładnie ubranego syna to nie miałam później
Kurczę, w życiu nie miałam takiego badania, nawet nie wiedziałam, że takie jest. Człowiek całę życie czegoś się nowego dowiaduje
Jak będziesz na wizycie to spytaj lekarza jaki stopień ma łożysko i o całą resztę. Ale jeśli nie miałaś polowkowego to może dobrze by było zrobić USG 3 trymestru. Tam robią dokładnie wszystkie te pomiary. Przepływy i łożysko które są najważniejsze w 3 trym. Np.