reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja też rozumiem to że nie gotujesz bo nie uważam że niedziela to dzień gdzie trzeba jeść super obiady i ubierać się w sukienki.
Pytałam o to czy nie jecie wtedy nic ciepłego bo u nas by to nie przeszło. My codziennie musimy jeść na ciepło bo inaczej będziemy głodni szczególnie w niedzielę jak siedzimy w domu i tylko by człowiek jadł :D
Ja sposób na niedzielny obiad mam taki że w sobotę smażę np obiad kotlety schabowe i robię więcej na niedzielę. I jeszcze w sobotę na te kotlety niedzielne kładę ananasa, żurawinę i ser żółty i to zapiekam z ziemniakami w piekarniku. A w niedzielę tylko odgrzewam . To jeden z moich sposób na to by nie robić nic w niedzielę :D
Jemy cieple.. zrobimy sobie budyn np :D :-D:-D:-D

Jemy cieple.. zrobimy sobie budyn np :D :-D:-D:-D
Jeśli wam to wystarcza.. jestem jak najbardziej za [emoji108] widzę że tylko ja z moim mężem takie glodomory co jedzą jak świniaki :D
Od jakiegoś czasu to w ogóle mogłabym jeść ciepłe na obiad i kolację i nie raz zdarza się że robię na kolację coś na ciepło. Wtedy dopiero się najemy :D

Czy wam też tak twardnieje brzuch?ostatno zrobił mi sie strasznie szpiczasty i twardy nie wiem czyto mała tak sie pcha.:-\
jak np. mam intensywny dzień i ciągle coś robię lub długo chodzę to czasami mam taki napięty ale nie robi mi się spiczasty. Może poprostu odpocznij trochę i poleż wtedy powinno przejść :)

Jeśli wam to wystarcza.. jestem jak najbardziej za [emoji108] widzę że tylko ja z moim mężem takie glodomory co jedzą jak świniaki :D
Od jakiegoś czasu to w ogóle mogłabym jeść ciepłe na obiad i kolację i nie raz zdarza się że robię na kolację coś na ciepło. Wtedy dopiero się najemy :D
Hyhyhy moje ziomki to takie niejadki raczej, a ja musze miec dzien na obzarstwo :p teraz non stop jadlabym lody :D

reklama
Do góry