reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja też rozumiem to że nie gotujesz bo nie uważam że niedziela to dzień gdzie trzeba jeść super obiady i ubierać się w sukienki.
Pytałam o to czy nie jecie wtedy nic ciepłego bo u nas by to nie przeszło. My codziennie musimy jeść na ciepło bo inaczej będziemy głodni szczególnie w niedzielę jak siedzimy w domu i tylko by człowiek jadł :D
Ja sposób na niedzielny obiad mam taki że w sobotę smażę np obiad kotlety schabowe i robię więcej na niedzielę. I jeszcze w sobotę na te kotlety niedzielne kładę ananasa, żurawinę i ser żółty i to zapiekam z ziemniakami w piekarniku. A w niedzielę tylko odgrzewam . To jeden z moich sposób na to by nie robić nic w niedzielę :D
Jemy cieple.. zrobimy sobie budyn np :D :-D:-D:-D

Jemy cieple.. zrobimy sobie budyn np :D :-D:-D:-D
Jeśli wam to wystarcza.. jestem jak najbardziej za [emoji108] widzę że tylko ja z moim mężem takie glodomory co jedzą jak świniaki :D
Od jakiegoś czasu to w ogóle mogłabym jeść ciepłe na obiad i kolację i nie raz zdarza się że robię na kolację coś na ciepło. Wtedy dopiero się najemy :D

Czy wam też tak twardnieje brzuch?ostatno zrobił mi sie strasznie szpiczasty i twardy nie wiem czyto mała tak sie pcha.:-\
jak np. mam intensywny dzień i ciągle coś robię lub długo chodzę to czasami mam taki napięty ale nie robi mi się spiczasty. Może poprostu odpocznij trochę i poleż wtedy powinno przejść :)

Jeśli wam to wystarcza.. jestem jak najbardziej za [emoji108] widzę że tylko ja z moim mężem takie glodomory co jedzą jak świniaki :D
Od jakiegoś czasu to w ogóle mogłabym jeść ciepłe na obiad i kolację i nie raz zdarza się że robię na kolację coś na ciepło. Wtedy dopiero się najemy :D
Hyhyhy moje ziomki to takie niejadki raczej, a ja musze miec dzien na obzarstwo :p teraz non stop jadlabym lody :D

reklama
Do góry