G
gosc12
Gość
Niech szaleje póki może później do góry nogami ma leżeć akrobatkaJeszcze pewnie nie raz nasze maleństwa się przekręcą maja miejsce to fikołki sobie robią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech szaleje póki może później do góry nogami ma leżeć akrobatkaJeszcze pewnie nie raz nasze maleństwa się przekręcą maja miejsce to fikołki sobie robią
No niby tak ale cóż taka moja ciekawska natura, szkoda że n ie mam takiego podejścia jak mój bo on to do wszystkiego na luzie podchodzi z założeniem że wszystko będzie dobrze i przeważnie tak jest a ja no cóż trochę panikaraDziewczyny nie czytajcie google. Ja od stycznia nie wpisywałam nic na temat ciąży. Dlatego czasem zadaje dużo pytań. Bo w google dużo głupot pisze a jak nie głupot to dużo stresujących rzeczy które nie zawsze muszą nas dotyczyć. I lepiej żebyście Wy odpisaly bo macie doswiadczenie.
Trzymam kciuki za wynik.
Będzie dobrze ;-* a nawet jeśli by wyszła cukrzyca to nie ty jedyną będziesz miała, dietaz glukometr i dasz radę
Zgadzam sie.. ludzie to chamy na mnie tez nie zwracaja uwagi tylko do siebie ,do siebie.. i koniec.. przykre toZobacz załącznik 850953 Byłam w rossmanie po waszych wpisach odnoście tych chusteczek nawilżających były tylko zielone i niebieskie, wiec wzięłam niebieskie, stwierdziłam ze a wezmę, na początku myślałam o tych na bazie wody ale po co przepłacać jak one będą awaryjne tylko na wprost wisiały pieluchy przecenione na 7.99 z 12.99chyba wiec sobie kupiłam bo jedna wychodziła 4zl a jakość bardzo dobra wzięłam 2x2 i będzie wsam raz na wyjścia do wózeczka.
A co do brzucha i kolejek, a dajcie spokój...w busie tłum ludzi nikt mi nie ustąpił co gorsza 3 osoby mnie zdążyły podsiasc, w autobusie tak samo, w kolejce zero reakcji, wiecie kto zauważył tylko moj brzuch ? Budowlaniec który robił u mojej mamy kostkę...
Ja też rozumiem to że nie gotujesz bo nie uważam że niedziela to dzień gdzie trzeba jeść super obiady i ubierać się w sukienki.No dziewczyny ja nie neguje obiadkow w niedziele,po prostu wole odpoczac ,wyspac sie z rodzinka niz stac przy garach kolejny dzien toz to przez caly tydzien stoje
W niedzielę to mój stoi przy garach i pieści rosołek, a czasami kociołek, albo inne smakowitości Ja tylko konsumuję.No dziewczyny ja nie neguje obiadkow w niedziele,po prostu wole odpoczac ,wyspac sie z rodzinka niz stac przy garach kolejny dzien toz to przez caly tydzien stoje
Chyba jak kazda kobieta, do tego w ciążyNo niby tak ale cóż taka moja ciekawska natura, szkoda że n ie mam takiego podejścia jak mój bo on to do wszystkiego na luzie podchodzi z założeniem że wszystko będzie dobrze i przeważnie tak jest a ja no cóż trochę panikara
W autobusie to bardzo nie bezpiecznie. Ja nie lubię się prosić o pierwszeństwo. Ostatnio się przede mnie wepchsly dwie kuracjuszki w banku. Ale juZ mi się nie chciało denerwować. A jest kasa która obsługuje ciężarne bez kolejki. To już pomyślałam niech idą te krowy pierwsze..Zobacz załącznik 850953 Byłam w rossmanie po waszych wpisach odnoście tych chusteczek nawilżających były tylko zielone i niebieskie, wiec wzięłam niebieskie, stwierdziłam ze a wezmę, na początku myślałam o tych na bazie wody ale po co przepłacać jak one będą awaryjne tylko na wprost wisiały pieluchy przecenione na 7.99 z 12.99chyba wiec sobie kupiłam bo jedna wychodziła 4zl a jakość bardzo dobra wzięłam 2x2 i będzie wsam raz na wyjścia do wózeczka.
A co do brzucha i kolejek, a dajcie spokój...w busie tłum ludzi nikt mi nie ustąpił co gorsza 3 osoby mnie zdążyły podsiasc, w autobusie tak samo, w kolejce zero reakcji, wiecie kto zauważył tylko moj brzuch ? Budowlaniec który robił u mojej mamy kostkę...