Sindi_@
Fanka BB :)
No i tutaj masz rację w sumie niedziela to dzień odpoczynku a nie stania pół dnia w garach.U mnie w niedziele nie ma obiadu np chce wyjsc z tego stereotypu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i tutaj masz rację w sumie niedziela to dzień odpoczynku a nie stania pół dnia w garach.U mnie w niedziele nie ma obiadu np chce wyjsc z tego stereotypu
U mnie w niedziele tez nie ma obiadu. Co niedzielę jako rytuał obiad u teściów [emoji5]U mnie w niedziele nie ma obiadu np chce wyjsc z tego stereotypu
A u mnie jest rosołek zawsze w niedzielęU mnie w niedziele nie ma obiadu np chce wyjsc z tego stereotypu
Mi leżała do wczoraj .. bo jesCze wczoraj kopała po bokach i pod pępek. Wcześniej wciskała nóżki pod rzebra. A dzisiaj kopie w dole. No nic. Ma czas do 32 tak ? To jeszcze 4 tygodnie.Na ostatniej wizycie 10.04 była ułożona główką do dołu ale teraz mam wrażenie że już kilka razy zmieniła pozycję bo kopniaki czułam przez te 2 tyg w różnych miejscach. Raz miałam wrażenie że leży sobie w poprzek brzecha.
Tradycja to tradycjaA u mnie jest rosołek zawsze w niedzielę
Jeszcze pewnie nie raz nasze maleństwa się przekręcą maja miejsce to fikołki sobie robiąMi leżała do wczoraj .. bo jesCze wczoraj kopała po bokach i pod pępek. Wcześniej wciskała nóżki pod rzebra. A dzisiaj kopie w dole. No nic. Ma czas do 32 tak ? To jeszcze 4 tygodnie.
Dziewczyny nie czytajcie google. Ja od stycznia nie wpisywałam nic na temat ciąży. Dlatego czasem zadaje dużo pytań. Bo w google dużo głupot pisze a jak nie głupot to dużo stresujących rzeczy które nie zawsze muszą nas dotyczyć. I lepiej żebyście Wy odpisaly bo macie doswiadczenie.Jutro mam test obciążenia glukozą i popełniłam błąd bo zaczełam czytać o cukrzycy ciążowej i konsekwencjach dla maleństwa, no i po co ja to czytałam teraz nie będę mogła zasnąć bo już mi sie lampka włączyła
W tygodniu mi nie smakujeTradycja to tradycja