reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jutro mam test obciążenia glukozą i popełniłam błąd bo zaczełam czytać o cukrzycy ciążowej i konsekwencjach dla maleństwa, no i po co ja to czytałam teraz nie będę mogła zasnąć bo już mi sie lampka włączyła

Na ostatniej wizycie 10.04 była ułożona główką do dołu ale teraz mam wrażenie że już kilka razy zmieniła pozycję bo kopniaki czułam przez te 2 tyg w różnych miejscach. Raz miałam wrażenie że leży sobie w poprzek brzecha.
Mi leżała do wczoraj .. bo jesCze wczoraj kopała po bokach i pod pępek. Wcześniej wciskała nóżki pod rzebra. A dzisiaj kopie w dole. No nic. Ma czas do 32 tak ? To jeszcze 4 tygodnie.

Jutro mam test obciążenia glukozą i popełniłam błąd bo zaczełam czytać o cukrzycy ciążowej i konsekwencjach dla maleństwa, no i po co ja to czytałam teraz nie będę mogła zasnąć bo już mi sie lampka włączyła
Dziewczyny nie czytajcie google. Ja od stycznia nie wpisywałam nic na temat ciąży. Dlatego czasem zadaje dużo pytań. Bo w google dużo głupot pisze a jak nie głupot to dużo stresujących rzeczy które nie zawsze muszą nas dotyczyć. I lepiej żebyście Wy odpisaly bo macie doswiadczenie.
Trzymam kciuki za wynik.
Będzie dobrze ;-* a nawet jeśli by wyszła cukrzyca to nie ty jedyną będziesz miała, dieta glukometr i dasz radę :)

reklama
Do góry