Fiorna
Fanka BB :)
Myśl o ślubie zawsze była brakowało tylko konkretów co do terminu, datę ustaliliśmy w tamtym roku. Po 2 latach się zaręczyliśmy a teraz leci nam 5 rok razem. Nie śpieszyliśmy się za bardzo z tą decyzją bo zawsze były inne wydatki a wiadomo ślub kosztuje. Zamiast wyprawić sobie wesele zwiedziliśmy razem Barcelonę i byliśmy na Kanarach..i teraz przyszedł czas na założenie rodziny Zresztą nie chciałam się hajtać w wieku 20 lat a w tym roku będzie 24 także myślę że idealna pora.Opinie nie są nakręcane. Akurat ten vulcano jest tak super jak piszą. Jeździłam nim po sklepie ostatnio, tylko nie tym kolorem co chce kupić i jest na prawdę bardzo fajny. Lekki itp. koleżanka mi go poleciła , wysłała zdjęcia jak wygląda na żywo i mówi , że lepiej niż na zdjęciach w wyszukiwarce. Wiele osób które go mają bardzo sobie chwalą dlatego ja już chyba nie będę zmieniała zdania tylko zamówię
To od kiedy już plany są ? Długo czekacie na ten wymarzony dzień ?
Pochwal się po weselu zdjęciami , mi ostatnio się zachciało bardzo ślubu
A byłam przeciwna
Kurdę też mi się podoba ten vulcano. W czerwcu może wybierzemy się do sklepu żeby na żywo zobaczyć i pojeździć troszkę