Biedroneczka10
Fanka BB :)
Podeślę aż link do łóżeczka? Ja znalazłam ale takie za 350...Ale mi nie chodziło o produkty z ikea. O meble z innych sklepów, producentów. Ja za łóżeczko płace 260 zł w wysyłka, ma szuflade, jest białe i ma fikcje późniejszego przerobienia na łóżko/tapczanik dla dziecka. Komode biała, 5 szuflad znalazłam za 150 zł. Regał z 3 Polkami otwartymi, 3 szuflady na dole mam za 229 zł plus wysyłka 60 zl. Materac piankowo-lateksowy z Allegro za 160 zł, także mi się bardziej opłaca wszystko zamówić niż jechać 150 km do Wrocławia, wydawac na paliwo, tracić czas i jeszcze płacić za wszystko o wiele więcej.
A co do butelek to napewno coś kupię też chce karmić piersią ale pamiętam że 3 dni po porodzie musiałam iść do dentysty i gdybym nie miała butelki i laktatora to by była masakra. Zresztą zdarzało mi się odciągać pokarm i wychodzić z koleżankami czy na zakupy. Ale macie rację kupię 125 i 260 bo są w zestawach a jak coś dokupie. Ja kupuję plastikowe z aventu te szklane są sporo drozsze a jakby się okazało że będę karmic mam to pewnie wtedy szklane kupię. Ja wogole butelek używałam tylko do mleka do soczków kubeczka więc nic mi się nie odbarwialo.