Anulaa88
Fanka BB :)
A tak z innej beczki... można dzień po dniu robić to badanie?Dzięki dziewczyny za rady spróbuje tez jutro wypić ten roztwór w mniejszej ilości wody i wolniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak z innej beczki... można dzień po dniu robić to badanie?Dzięki dziewczyny za rady spróbuje tez jutro wypić ten roztwór w mniejszej ilości wody i wolniej
Pewnie kosmetyczka (ale taka która dobrze potrafi wykonać pedicure) albo podolog. Samemu bym nie kombinowała w domu z omegami i skalpela mi. Sam pumeks nic nie da praktycznie, a będzie zaraz to samo. Te plastry, skarpetki złuszczające czasami nie działają jak chcemy - a w ciąży skarpetki złuszczające wogole odpadają.Kochana, mam do ciebie sprawę Na podeszwie stopy zrobił mi się odcisk bardziej chyba nagniotek, od kilku dni tak boli - kłujejak chodzę, że szok. Kupiłam plastry compeed ale nosze 2 dni i nie nie jest lepiej. Masz może jakiś pomysł jak to dziadostwo usunąć?
Na pewno podstawą są potem kremy do stóp z dużą ilością mocznika (rozpuszczają zrogowaciały naskórek) i ogólnie nawilżanie stóp. Unikanie butów, które mogą Cię obciskac. Teraz stopy bardziej obciążone, plus relaksyna może nam stopy powiększać.Pewnie kosmetyczka (ale taka która dobrze potrafi wykonać pedicure) albo podolog. Samemu bym nie kombinowała w domu z omegami i skalpela mi. Sam pumeks nic nie da praktycznie, a będzie zaraz to samo. Te plastry, skarpetki złuszczające czasami nie działają jak chcemy - a w ciąży skarpetki złuszczające wogole odpadają.
Jeśli to nie jest pęcherz z płynem surowiczym to kosmetyczka / podolog wytnie zgrubienie /odcisk / modzel zależy co dokładnie Ci się zrobiło , opracuje frezarką i da zalecenia do domu żeby zminimalizować odrastanie
Dzięki kochana, mam na osiedlu gabinet podologiczny więc muszę się tam w końcu wybrać. Dobrze, że napisałaś o tych skarpetkach złuszczających bo właśnie dziś kupiłam i miałam zamiar użyć.Na pewno podstawą są potem kremy do stóp z dużą ilością mocznika (rozpuszczają zrogowaciały naskórek) i ogólnie nawilżanie stóp. Unikanie butów, które mogą Cię obciskac. Teraz stopy bardziej obciążone, plus relaksyna może nam stopy powiększać.
W ciąży żadnych kwasów. Ani bezpośrednio jako zabieg kosmetyczny na twarz w salonie, ani żadne kwasy w skarpetkach itp gdzie są składnikiem.Dzięki kochana, mam na osiedlu gabinet podologiczny więc muszę się tam w końcu wybrać. Dobrze, że napisałaś o tych skarpetkach złuszczających bo właśnie dziś kupiłam i miałam zamiar użyć.
Ja jakoś w pierwszym tygodniu ciazy czy 2 jak jeszcze nie wiedzialam o ciąży bylam na laserze na twarz i na peelingu kwasami i takie tam . I miałam ostatnio Ciebie pytać bo się znasz na tym czy mozna iść w ciąży ,ale jak teraz to napisałaś to już wiem że nieW ciąży żadnych kwasów. Ani bezpośrednio jako zabieg kosmetyczny na twarz w salonie, ani żadne kwasy w skarpetkach itp gdzie są składnikiem.
Kochana, jeszcze jedno. Ten krem co napisałaś na rozstępy to coś takiego?W ciąży żadnych kwasów. Ani bezpośrednio jako zabieg kosmetyczny na twarz w salonie, ani żadne kwasy w skarpetkach itp gdzie są składnikiem.