reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@karkula309 mnie czasami dopadajątakie bóle. Ale lekarz mi powiedział, że to też normalne. Dopóki nie ma plamienia jest ok[emoji4]

@KatiNails dom piękny i duży[emoji4] super, że macie możliwość wyremontowania i zamieszkania tam[emoji7][emoji16] Sukieneczki przecudne[emoji16] aż szok ile wytrzymały i w jakim są stanie[emoji16]

A teraz, jak się Mały czuje?

Ps. Też jestem miłośniczką kolorów z indigo[emoji16]

@megalija wow[emoji7] śliczne te body! Masz talent!

Dziewczyny, powodzenia na wizytach i badaniach!
U mnie dzisiaj słonecznie, ale zimno. Pokazuje mi tylko 10stopni[emoji852] i zapowiada się na deszcz.

reklama
Trzymam kciuki :)

Powodzenia :)

Które te chusteczki z Rossmana ? Bo piszecie o nich kolejny raz ale nazwy nie pamiętam :D

Firma babydream, niemiecka produkcja i firma. Bardzo korzystne ceny, w porównaniu z innymi firmami. Ja kupiłam ostatnio 4 opakowania po 80szt= 320 szt za 17.99 a nawet były ostatnio za 13.99 przecenione.

Sądzę, że dziecko w łonie mamy słyszy bicie jej serca, pracę jelit i całego układu pokarmowego (bulgotanie, przelewanie się i takie tam). :)
Plus na etapie na którym są nasze bąble słyszą też dźwięki spoza brzucha :)
Mój Aleks np nie reaguje na szczekanie psa wogole. Od urodzenia. Ale w ciąży miałam dwa psy które szczekały non stop.

@karkula309 mnie czasami dopadajątakie bóle. Ale lekarz mi powiedział, że to też normalne. Dopóki nie ma plamienia jest ok[emoji4]

@KatiNails dom piękny i duży[emoji4] super, że macie możliwość wyremontowania i zamieszkania tam[emoji7][emoji16] Sukieneczki przecudne[emoji16] aż szok ile wytrzymały i w jakim są stanie[emoji16]

A teraz, jak się Mały czuje?

Ps. Też jestem miłośniczką kolorów z indigo[emoji16]

@megalija wow[emoji7] śliczne te body! Masz talent!

Dziewczyny, powodzenia na wizytach i badaniach!
U mnie dzisiaj słonecznie, ale zimno. Pokazuje mi tylko 10stopni[emoji852] i zapowiada się na deszcz.
Kochana pół godziny temu odebrałam go z przedszkola. On jak zawsze od wejścia do przedszkola od razu pędzi do zabawy tak godzinę siedział na kolanach przytulony do naszej Pani i płakał za mną... Ehhh

reklama
Do góry