Angelika22
Fanka BB :)
Wytrzymałam 50 minut i wszystko zwróciłam . Nie wiem co teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbuj jeszcze raz za jakiś czas. Może nadtawilas się negatywnie do tego badania w którym jesteś tyg. ?Wytrzymałam 50 minut i wszystko zwróciłam . Nie wiem co teraz
Piękny ogródA u mnie dzisiaj ładna w miarę narazie pogoda nie wiem jak później, wyszłam w krótkich spodenkach teraz i nie było bardzo zimno Zobacz załącznik 849578
Ojej bedziesz musiala powtórzyć innego dnia , tez kiedys to samo mialam .Wytrzymałam 50 minut i wszystko zwróciłam . Nie wiem co teraz
Mojej mamy, jej pasja, wszędzie wokół domu muszą być kwiatkiPiękny ogród
Byłam tylko na takim jednorazowym kursie 6 godzinnym 'oswajanie maszyny do szycia'. Wtedy pierwszy raz w zasadzie próbowałam cokolwiek. Potem kilka miesięcy śliniłam się do maszyn w internetach, w końcu kupiłam i uczę się sama. Kupuję materiały i próbuję swoich sił. Tak naprawdę to od lat o tym marzyłam, jeszcze jak nie było mody i kursy prowadziły tylko takie prawdziwe krawcowe u siebie w zakładach krawieckich, co kosztowało niebotyczne pieniądze wg mnie Dopiero około rok temu jak koleżanka zaczęła szyć to mnie to zmobilizowało i poszłam na ten kursik. Bardzo polecamAle cudo[emoji50] sama nauczylas sie szyc? Tez bym chciala umiec ale kursy takie drogie u mnie
Spróbuj jeszcze raz za jakiś czas. Może nadtawilas się negatywnie do tego badania w którym jesteś tyg. ?
Ojej bedziesz musiala powtórzyć innego dnia , tez kiedys to samo mialam .
A miałaś cytrynową ?
Trzymam kciukiDzień dobry w ten ponury poranek. W weekend taka ładna pogoda a dzisiaj [emoji53]... Powodzenia na dzisiejszych wizytach bo trochę nas wizytuje dzisiaj, ja też [emoji6]
PowodzeniaPozytywnie nastawiona czekam na pyszności zwane glukoza
Które te chusteczki z Rossmana ? Bo piszecie o nich kolejny raz ale nazwy nie pamiętamA co do chusteczek pampers to czytalam recenzję i rzeczywiście lepiej wypadają te z rossmanna [emoji16]