reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@karkula309 mnie czasami dopadajątakie bóle. Ale lekarz mi powiedział, że to też normalne. Dopóki nie ma plamienia jest ok[emoji4]

@KatiNails dom piękny i duży[emoji4] super, że macie możliwość wyremontowania i zamieszkania tam[emoji7][emoji16] Sukieneczki przecudne[emoji16] aż szok ile wytrzymały i w jakim są stanie[emoji16]

A teraz, jak się Mały czuje?

Ps. Też jestem miłośniczką kolorów z indigo[emoji16]

@megalija wow[emoji7] śliczne te body! Masz talent!

Dziewczyny, powodzenia na wizytach i badaniach!
U mnie dzisiaj słonecznie, ale zimno. Pokazuje mi tylko 10stopni[emoji852] i zapowiada się na deszcz.

reklama
Trzymam kciuki :)

Powodzenia :)

Które te chusteczki z Rossmana ? Bo piszecie o nich kolejny raz ale nazwy nie pamiętam :D

Firma babydream, niemiecka produkcja i firma. Bardzo korzystne ceny, w porównaniu z innymi firmami. Ja kupiłam ostatnio 4 opakowania po 80szt= 320 szt za 17.99 a nawet były ostatnio za 13.99 przecenione.

Sądzę, że dziecko w łonie mamy słyszy bicie jej serca, pracę jelit i całego układu pokarmowego (bulgotanie, przelewanie się i takie tam). :)
Plus na etapie na którym są nasze bąble słyszą też dźwięki spoza brzucha :)
Mój Aleks np nie reaguje na szczekanie psa wogole. Od urodzenia. Ale w ciąży miałam dwa psy które szczekały non stop.

@karkula309 mnie czasami dopadajątakie bóle. Ale lekarz mi powiedział, że to też normalne. Dopóki nie ma plamienia jest ok[emoji4]

@KatiNails dom piękny i duży[emoji4] super, że macie możliwość wyremontowania i zamieszkania tam[emoji7][emoji16] Sukieneczki przecudne[emoji16] aż szok ile wytrzymały i w jakim są stanie[emoji16]

A teraz, jak się Mały czuje?

Ps. Też jestem miłośniczką kolorów z indigo[emoji16]

@megalija wow[emoji7] śliczne te body! Masz talent!

Dziewczyny, powodzenia na wizytach i badaniach!
U mnie dzisiaj słonecznie, ale zimno. Pokazuje mi tylko 10stopni[emoji852] i zapowiada się na deszcz.
Kochana pół godziny temu odebrałam go z przedszkola. On jak zawsze od wejścia do przedszkola od razu pędzi do zabawy tak godzinę siedział na kolanach przytulony do naszej Pani i płakał za mną... Ehhh

reklama
Do góry