reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A u mnie dzisiaj ładna w miarę narazie pogoda nie wiem jak później, wyszłam w krótkich spodenkach teraz i nie było bardzo zimno :)
IMG_20180423_090001-1587x1190.jpg

Załączniki

• IMG_20180423_090001-1587x1190.jpg
    IMG_20180423_090001-1587x1190.jpg
    693,9 KB · Wyświetleń: 370
Ale cudo[emoji50] sama nauczylas sie szyc? Tez bym chciala umiec ale kursy takie drogie u mnie :(
Byłam tylko na takim jednorazowym kursie 6 godzinnym 'oswajanie maszyny do szycia'. Wtedy pierwszy raz w zasadzie próbowałam cokolwiek. Potem kilka miesięcy śliniłam się do maszyn w internetach, w końcu kupiłam i uczę się sama. Kupuję materiały i próbuję swoich sił. Tak naprawdę to od lat o tym marzyłam, jeszcze jak nie było mody i kursy prowadziły tylko takie prawdziwe krawcowe u siebie w zakładach krawieckich, co kosztowało niebotyczne pieniądze wg mnie Dopiero około rok temu jak koleżanka zaczęła szyć to mnie to zmobilizowało i poszłam na ten kursik. Bardzo polecam :)

reklama
Dzień dobry w ten ponury poranek. W weekend taka ładna pogoda a dzisiaj [emoji53]... Powodzenia na dzisiejszych wizytach bo trochę nas wizytuje dzisiaj, ja też [emoji6]
Trzymam kciuki :)
Pozytywnie nastawiona czekam na pyszności zwane glukoza :)
Powodzenia :)
A co do chusteczek pampers to czytalam recenzję i rzeczywiście lepiej wypadają te z rossmanna [emoji16]
Które te chusteczki z Rossmana ? Bo piszecie o nich kolejny raz ale nazwy nie pamiętam :D

Do góry