reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas to samo. Nie wiem skąd ten brud się bierze... ja już wysprzątałam łazienkę, kuchnię, jestem w trakcie robienia obiadu (u nas dzisiaj kopytka leniwe ;) ), jeszcze muszę poodkurzać i iść na małe zakupy.

U nas dzisiaj sobota remontowo, za jakąś 1h mąż wróci z pracy, zjemy i zaczynamy malowanie pokoiku [emoji7] może do jutra skończymy i wtedy składanie mebelków.
No to powodzenia i udanego malowania[emoji16]

reklama
a jeśli chodzi o sprzątanie, to powiem Wam że my jeszcze nie mamy dzieci, sami mieszkamy a po tygodniu w mieszkaniu jest już naprawdę brudno :p co dopiero jak dziecko będzie :D miłego malowania i miłego wypoczywania dziewczyny ;)

Właśnie się dowiedziałam, że moja Alicja w grudniu będzie miała towarzystwo :)
Bratowa która była w ciąży o dwa tygodnie młodszej ode mnie, straciła dzidziusia w styczniu. Teraz znowu jest w ciąży :)

To u mnie jest dosłownie babyboom w rodzinie. Po koleji:
- początkiem maja mojego T. brat zostanie tatusiem - będzie chłopiec
- w sierpniu ja :D - też chłopiec
- po drodze okazało się że siostra mojego jest w ciąży ale z nią nie mamy kontaktu więc nie wiemy kiedy co i jak
- moja najbliższa kuzynka ma termin na połowę listopada
- mój kuzyn zostanie tatą początkiem grudnia

2018 rokiem wielkiego przełomu :D

- po drodze okazało się że siostra mojego jest w ciąży ale z nią nie mamy kontaktu więc nie wiemy kiedy co i jak

Ale dzieciaków :O u mnie moj kuzyn sie w sierpniu spodziewa, poza tym jeszcze 2 znajome z ktorymi nie mam kontaktu maja terminy na lipiec/sierpien ;)

Ja już po warsztatach Bezpieczny Maluch :) ciekawe sporo o fotelikach można się dowiedzieć :) a tu masa drobiazgów
1524318540358.jpg

Załączniki

• 1524318540358.jpg
    1524318540358.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 311
Dziewczyny jaka była dlugosc Waszej szyjki w 23 tygodniu ciazy? Moja ma 2.7 cm i mam nakaz leżenia. Strasznie się boję żeby dotrwać chociaż do 30 tygodnia.

reklama

To suuuuper!! U nas ani żadni znajomi ani w nikt w rodzinie się nie rozmnaża :(

Do góry