Ja tego nie oglądam. Oglądnęłam raz i potem chodziłam kilka dni roztrzęsiona. Więcej nie miałam odwagiZaraz zobaczę dziekii
No tak. Dlatego js tej jednej mniejszej nawet nie będę brała do szpitala. Zostawię sobie na po domu jak brzuch zmaleje, i ogólnie się zmniejsze
Ja nie lubię na ramiączkach, wolałabym z długim rękawem gdybym miała tylko taki wybór ale na pewno chłodniej a co bierzesz na poród ?
Ble. Co ty gadasz
Ja tak sobie poprzeczkę ustawiam od 12, potem 20, 24, teraz 30
To super , a tak się martwiłas :*
A gdzie Ty robiłaś badanie , że takie luksusy ?
Biedactwo. Widziałam wcześniej w reklamie , że dziewczynka się urodziła w 24 i też ciężko chora. Aż mi się płakać zachciało.
Nigdy nie wiadomo kiedy będzie ten "bezpieczny" wczesny tydzień. A w TV jak leciał ten program : moje 600g szczęścia. To te dzieciaczki zdrowe się rodziły ? Bo to też jakoś 23/4 TC chyba nie ?
reklama
G
gosc12
Gość
Czemu u mnie takiego nie ma i aż tyle tego jest ? U mnie w mieście to by baby światami wynosiły, albo jedna by wzięła cała lodówkęPolecam Ci na FB dopisać się do grupy mamy z Rzeszowa i okolic cała baza wiedzy o wszystkim szpitalach, lekarzach, dzieciach, zakupach
Musi mieć ojciec taka rozpinaną koszule najlepiej. Wiesz nie ściąga jej, tylko rozpina i dostaje maluszka do siebie
Ja znów wróciłam z tego firmowego sklepu zielonej budki [emoji23][emoji23]
Lody Manhattan 1400 ml za 2.50 zł [emoji23]
Rożki Lion , kaktus, KitKat, Princessa po 70 gr [emoji23]
Lody kaktus na patyku zielone i pomarańczowe po 20 gr, a różowe po 30 gr [emoji23]
Lody wodne nestea po 50 gr [emoji23]
Wróciliśmy do domu i ledwo zmieściłam do zamrażalnika [emoji23][emoji23]
To jest sklep firmowy zielonej budki i dowożą na bieżąco prosto z magazynów. Teraz wyprzedają lody w poprzedniego roku (terminy ważności są ok) żeby zrobić miejsce na magazynie na bieżącą produkcję [emoji14]Czemu u mnie takiego nie ma i aż tyle tego jest ? U mnie w mieście to by baby światami wynosiły, albo jedna by wzięła cała lodówkę
A zawsze lepiej taniej sprzedać, niż wyrzucić i nic nie zarobić u nas tam kolejki na potęgę. Popołudniu już nie ma po co jechać tak na prawdę.
Mąż dziś stal w kolejce a ja dorzucałam do koszyka [emoji23][emoji23][emoji23]
Załączniki
G
gosc12
Gość
Ja bym chyba wzięła wózek nie koszyk[emoji23][emoji23] mąż stal w kolejce, a ja tylko lody wrzucałam [emoji23][emoji23][emoji7][emoji23]Zobacz załącznik 848959
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
W takim prywatnym ośrodku multimedica gdzie byłam wcześniej na Usg 1 i 2 , jak chodzę do innej na NFZ to już takich luksusow nie maZaraz zobaczę dziekii
No tak. Dlatego js tej jednej mniejszej nawet nie będę brała do szpitala. Zostawię sobie na po domu jak brzuch zmaleje, i ogólnie się zmniejsze
Ja nie lubię na ramiączkach, wolałabym z długim rękawem gdybym miała tylko taki wybór ale na pewno chłodniej a co bierzesz na poród ?
Ble. Co ty gadasz
Biedactwo. Widziałam wcześniej w reklamie , że dziewczynka się urodziła w 24 i też ciężko chora. Aż mi się płakać zachciało.
Nigdy nie wiadomo kiedy będzie ten "bezpieczny" wczesny tydzień. A w TV jak leciał ten program : moje 600g szczęścia. To te dzieciaczki zdrowe się rodziły ? Bo to też jakoś 23/4 TC chyba nie ?
Nie oglądałam tego programu bo później ryczałam cały dzień. Większość dzieci z tego tygodnia jest bardziej lub mniej chora niestety.Zaraz zobaczę dziekii
Ble. Co ty gadasz
G
gosc12
Gość
Z serialami i z NamiHaha mamy to samo[emoji4] ja niestety sprzątać nie mogę teraz. Jedyne na co mi pozwala mąż to wieszanie prania[emoji16][emoji23] ale masz rację... bałagan robi się sam[emoji23][emoji23][emoji23]
Mój dzisiaj idzie na wieczór kawalerski, więc mam wieczór z serialami[emoji4]
Mój młodszy brat tak bałagani. Czasem mam go dość. Dobrze , że mój Kami się nauczył porządki u też lubi jak jest czysto. Zawsze pozmywa, odkurzy. Więc wiem , że na swoim będziemy mieć czysto. Dzięki mamie jestem pedantka. Alicję też będę uczta porządku od małegoU mnie też bałagan sam się robi, główni winowajcy; "to nie jaaaaa!" a mniejszy jeszcze bezczelnie "to Kuba zrobił". Np wczoraj umyłam podłogę w kuchni, a dzisiaj jak bym jej tydzien nie ruszała... Ale tak jedzą moje chłopy, na sobie, na podłodze, wokół talerza, na ścianie. Czasami mam wrażenie, że mieszkam w zoo.
mój idzie dzisiaj zwyczajowo na ryby, to wieczór będę miała zapewne z książką albo jakimś serialem/filmem albo może z komputerem... czyli nic nowego.
G
gosc12
Gość
A mój widać ?A który masz tydzień? Ja widzę u Ciebie 24 tydzień 4 dzień
Luiza.
Fanka BB :)
No niee Od poniedziałku do piątku pracuje, w piątek wieczorem jest w domu. W sobotę (późnym popołudniem) jedzie na nockę na ryby, a w niedzielę jest znowu w domu. W poniedziałek rano jedzie do pracy.I wędkuję cały tydzień ?
reklama
G
gosc12
Gość
To super dzieciaki będą miały towarzystwo u Nas tylko ja i mój brat. Z mojej strony dane dziewczynki jak do tej pory, znaczy większość a od K sami chłopcy i nie wiem czy pisałam, że od ponad 20lat z jego strony nie urodziła się ani jedna dziewczynka więc jest tak dumny , jak nie wiemTo u mnie jest dosłownie babyboom w rodzinie. Po koleji:
- początkiem maja mojego T. brat zostanie tatusiem - będzie chłopiec
- w sierpniu ja - też chłopiec
- po drodze okazało się że siostra mojego jest w ciąży ale z nią nie mamy kontaktu więc nie wiemy kiedy co i jak
- moja najbliższa kuzynka ma termin na połowę listopada
- mój kuzyn zostanie tatą początkiem grudnia
2018 rokiem wielkiego przełomu