reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas to samo. Nie wiem skąd ten brud się bierze... ja już wysprzątałam łazienkę, kuchnię, jestem w trakcie robienia obiadu (u nas dzisiaj kopytka leniwe ;) ), jeszcze muszę poodkurzać i iść na małe zakupy.

U nas dzisiaj sobota remontowo, za jakąś 1h mąż wróci z pracy, zjemy i zaczynamy malowanie pokoiku [emoji7] może do jutra skończymy i wtedy składanie mebelków.
No to powodzenia i udanego malowania[emoji16]

reklama
a jeśli chodzi o sprzątanie, to powiem Wam że my jeszcze nie mamy dzieci, sami mieszkamy a po tygodniu w mieszkaniu jest już naprawdę brudno :p co dopiero jak dziecko będzie :D miłego malowania i miłego wypoczywania dziewczyny ;)

Właśnie się dowiedziałam, że moja Alicja w grudniu będzie miała towarzystwo :)
Bratowa która była w ciąży o dwa tygodnie młodszej ode mnie, straciła dzidziusia w styczniu. Teraz znowu jest w ciąży :)

To u mnie jest dosłownie babyboom w rodzinie. Po koleji:
- początkiem maja mojego T. brat zostanie tatusiem - będzie chłopiec
- w sierpniu ja :D - też chłopiec
- po drodze okazało się że siostra mojego jest w ciąży ale z nią nie mamy kontaktu więc nie wiemy kiedy co i jak
- moja najbliższa kuzynka ma termin na połowę listopada
- mój kuzyn zostanie tatą początkiem grudnia

2018 rokiem wielkiego przełomu :D

- po drodze okazało się że siostra mojego jest w ciąży ale z nią nie mamy kontaktu więc nie wiemy kiedy co i jak

Ale dzieciaków :O u mnie moj kuzyn sie w sierpniu spodziewa, poza tym jeszcze 2 znajome z ktorymi nie mam kontaktu maja terminy na lipiec/sierpien ;)

Ja już po warsztatach Bezpieczny Maluch :) ciekawe sporo o fotelikach można się dowiedzieć :) a tu masa drobiazgów
1524318540358.jpg

Załączniki

• 1524318540358.jpg
    1524318540358.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 317
Dziewczyny jaka była dlugosc Waszej szyjki w 23 tygodniu ciazy? Moja ma 2.7 cm i mam nakaz leżenia. Strasznie się boję żeby dotrwać chociaż do 30 tygodnia.

reklama

To suuuuper!! U nas ani żadni znajomi ani w nikt w rodzinie się nie rozmnaża :(

Do góry