karkula309
Fanka BB :)
Zostało coś jeszcze czy wykupiłam wszystko ?[emoji23][emoji23] mąż stal w kolejce, a ja tylko lody wrzucałam [emoji23][emoji23][emoji7][emoji23]Zobacz załącznik 848959
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zostało coś jeszcze czy wykupiłam wszystko ?[emoji23][emoji23] mąż stal w kolejce, a ja tylko lody wrzucałam [emoji23][emoji23][emoji7][emoji23]Zobacz załącznik 848959
Napisz mi jeszcze raz na jakiś ulicy jest ten sklep i jak go znalezc ? Pisze algida czy coś ? Szukam w necie i nie widzę[emoji23][emoji23] mąż stal w kolejce, a ja tylko lody wrzucałam [emoji23][emoji23][emoji7][emoji23]Zobacz załącznik 848959
Dziekuje ślicznieUdanej wycieczki i odpoczynku[emoji16]
Kochana na Niepodległości za Capital ParkNapisz mi jeszcze raz na jakiś ulicy jest ten sklep i jak go znalezc ? Pisze algida czy coś ? Szukam w necie i nie widzę
Dzięki !!Kochana na Niepodległości za Capital Park
Zostało [emoji23] jak byliśmy to jeszcze cała ciężarówka dostawy przyjechała [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 848965
NapisałamEjże, Też chce zobaczyć! Ładnie proooosze
hahaha a ja się ciągle zastanawiam skąd te naczynia się biorą u nas w zlewie brudne. Rano chłopak pomył wszystko i znowu pełny
Jeśli chodzi o ogólne sprzątanie to czekam tylko na zakup odkurzacza bo zamiatanie mieszkania co dwa dni z powodu psów już robi się męczące
PS: suwaczek kompletnie źle pokazuje mi tydzień ciąży :/ WHY ?
U nas to samo. Nie wiem skąd ten brud się bierze... ja już wysprzątałam łazienkę, kuchnię, jestem w trakcie robienia obiadu (u nas dzisiaj kopytka leniwe ), jeszcze muszę poodkurzać i iść na małe zakupy.Nie wiem jak Wy ale ja w każdy weekend zastanawiam się kto tak bałagani w tym domu jak my ciągle z mężem w pracy jesteśmy sobotę zaczęłam od ogarnania kuchni i łazienki, zrobienia i powieszenia prania, wyprasowania czystej posceli. Nawet chyba w połowie nie jestem! Chwilę odpocznie i lecę na zakupy bo mam w planie tort z okazji urodzin męża, potem dalej sprzątanie.
Jak u Was sobota mija?